Lastminute-buliötlet szombat estére: Budapest Dub Club az Analogban

// 2020-01-10

Elképesztő hangrendszer és autentikus előadók egy nem “túlhasznált” helyen – Budapest Dub Club az Analog Music Hallban szombat este.

A XI. kerületi Analogban (Kondorfa utca 8.) nem sok buli volt, dubos, reggae-s pedig talán még egy sem (bár ebben nem vagyunk biztosak). Január második szombatjára ideálisnak tűnik ez az összeállítás, pláne, ha hozzávesszük a Dubapest Hifi egészen elképesztő, saját építésű, egyedi hangrendszerét. Ami igazából nem is egyszerűen hangrendszer, hanem valóságos hangfal, és nem a szó bevett értelmezésében, lásd fönt a nyitóképünket.

Hangja letaglóz, leterít, fölemel, elszállsz tőle – a bombasztikus élményt szombat este 9-től hajnali 4-ig élheted át. Nyilván a soundsystem alkotói, a dubapestesek is megmutatják, mit tudnak a saját cuccukon, de ott lesz a hazai reggae/dub-prókátor, a politikai szerepvállalásai miatt szélesebb körben is ismert és elismert G Ras is.

Rajtuk kívül Haroon Ayyaz, a Tuff Steppas duó, Heartical Youth és Pásztor Ákos aka Pászti lükteti a basszusokat, leginkább rootsreggae-s és dubos vonalakat húzva a tánctéren. Belépő 2500 forint, bővebb infók az eventen, magáról a soundsystemről pedig itt találsz részletes háttéranyagot.