Kütyüpornóval debütál a Koncertblog Twitch-csatornája

// 2020-06-13

Szombat délután egészen különleges közvetítéssel indítjuk legújabb platformunkat.

Az egészen különleges helyen és eseményen zenél ma zenei vezetőnk, Dr. Zoidberg live-formációja, a Noiseberg, melyben Gnz a társa. A Share the Clock – Elektropadlás eseményeket egy külvárosi családi ház padlásán berendezett, kis színpaddal is felszerelt, jó nagy stúdiótérben tartják több-kevesebb rendszerességgel.

Ez Pongrácz Tibor haverommal közös projekt. Tavaly megcsinálta a 100 négyzetméteres padlását egy igen fullos, hangszigetelt próbateremnek, még színpad is van. Ott szoktunk összejönni, mi kütyüsimogatók. Közösségi zenélés. Mindenki kap egy kábelvéget, amin a midimaster-clock jel van, ezzel tudja a cuccait a többiekéhez szinkronizálni, és kap egy bemenetet a nagy, 24 csatornás maszterkeverőn. Aztán zenélünk. Tibi néha dobol, didgeridoozik is, volt, aki hozott már egy basszusgitárt is a szintijei, dobgépei mellé. A legfullosabb kütyüpornó és felszabadult zenélés olykor idegenekkel. Zseniális.

A Noiseberg most magával viszi az ugyancsak Koncertblog-közeli Armando Otchoa sörpápát (akinek nyugat-európai sörtúrájáról készült videosorozatát mi is közöljük) is, aki az évek alatt, amellett, hogy meghonosította Magyarországon kraftsörfogyasztást, eléggé megtanult dorombozni is. Ő úgy délután 5 után fog belekenődni ősi magyar hangszerével az elektrodzsembe, de Noisebergék már a kezdésnél ott lesznek.

Zoidberg legutóbbi live-imprója:

Armando legutóbbi sörtúravideója:


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Zoidberg – főleg – zenetörténei minisorozata, a Szívesen legutóbbi része: