Kowa Mega Vega – siess, ha ott ülnél a nagykoncerten, a küzdőtérre már nincs is jegy

// 2020-01-12

A Kowalsky meg a Vega jóideje már az ország egyik nagy koncerthelyszínén kezdi az évet – most egyenesen a legnagyobban (legalábbis a fedettek között), az Arénában, február 15-én.

Jól megy mostanában, igazából már évek óta Kowalskyéknak, albumaik többszörös platinalemezek lettek, ami akkor is elég nagy szó, ha két éve már csak 4000 eladott példány kell ehhez.

Pláne, ha megnézzük akkurátusan: tavaly az Árnyék és fény négyszeres platina lett, tavalyelőtt a Kilenc hatszoros, ’17-ben nem volt lemezük, előtte, ’16-ban viszont kettő is többszörös platinát ért el, a Még nem éden kétszeres, a Varázsszavak pedig négyszeres lett. Nyilván ezekkkel jópár slágert futtattak be, koncertjeik sokszor teltházasak, szóval, bérelt helyük van az ország legnépszerűbb zenekarai között.

Legutóbb december közepén jelentkeztek új anyaggal, ami a Tágas vizeken daluk klipje, aminek official-videóján a Youtube-on már csaknem egymillió megtekintése van. A dal igen fülbemászó, dallamtapasztásra tökéletesen alkalmas szerelmes szám, klipje is hatásos, főszerepben a zenekar tagjai mellett két táncos és a víz van; a tagok például jól megáznak benne.

Ez a szám is a február 15-i nagykoncerten a Papp László Budapest Sportarénában debütál élőben. Az eseményre egyébként az ígéretek szerint “hihetetlen fény- és látványvilággal”, meglepetésekkel és teljesen új műsorral készülnek.

Az időpont tehát február 15., a hónap harmadik szombatja, este 8 és 11 között. A jegyvásárlással érdemes nagyon sietni, mert a küzdőtérre már nincs is egyáltalán, és az ülőhelyekre is vészesen fogynak.