Mennyire égünk majd le valójában?

// 2020-03-13

A szerdai rendezvénybetiltások azonnal padlóra küldték a koncert-, fesztivál- és partyszervező szakmát. A Könnyűzenei Szolgáltató Iroda pedig már el is indította a felmérést, amiből kiderül majd, hogy mennyire.

Azt írják, hogy a jövő, vagyis a veszélyhelyzet utáni időszakra való felkészülés miatt fontos tudni minél előbb, mekkora károk érik a szférát Magyarországon. Fontos kiemelni, hogy itt nemcsak a színpadokon látható zenészekről van szó, hanem a kiszolgáló személyzetről is, technikusokról, menedzserekről, klubtulajdonosokról, de a helyek pultosairól és minden munkatársairól is, és a médiumokról is, és igen, rólunk, a Koncertblogról is.

Az olasz minta alapján indult kérdőívvel objektív információkat szeretne kapni a már felmérhető és előjelezhető károkról a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (Köszi) és a Hangfoglaló Program. Felhívnak tehát mindenkit, hogy ha a könnyűzenei élet szereplőjeként úgy érzi, fontos, hogy tényszerű adatok alapján lehessen a szakmát ért károkról beszélni, töltsék ki a kérdőívet:

itt.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




A Simon and Garfunkel’s is megnyalná a tíz ujját. Ja, nem, azt most nem.