Ezekkel a koncertekkel húzhatod ki a hétvégéig

// 2018-05-29

Két menő koncert is lesz hétköznap Budapesten. Világhíres jazz a Dunán, sziklakemény metál a Dürerben. 

Az A38-on szerdán lép színpadra a Grammy-díjas szaxofonművész, Bob Reynolds. Hozza magával a zenekarát is, és együtt megmutatják, milyen az igazi, mai jazz.

Kép: Facebook 

Reynolds a Grammy mellett más díjakat is összeszedett. Ösztöndíjas volt a Berklee-n, az egyik legmenőbb amerikai zenei felsőoktatási intézményben, emellett 2013-ban első helyezést ért el jazz kategóriában az iTuneson, a Somewhere In Between című lemezével.

Reynolds a budapesti koncertje előtt, kedd este tart egy szaxofonórát is 5500 forintért, maga a koncertjegy pedig éjfélig megvásárolva 6900 forintba kerül. További információt a Facebook-eseménynél lehet találni.

Six Feet Under a Dürerben

Sok metálegyüttes próbálta már ledönteni a Dürer falait, a szerdai brutális felhozatalnak talán sikerülni is fog. Ők mind ott lesznek: Six Feet Under, Infernal Tenebra, Critical Mess, Morose Vitality, Dead Eyes Always Dreaming.

Kép: Facebook

A fő attrakció, a Six Feet Under deathmetálzenekar 1993-ban alakult, azóta kiadott tizenegy stúdióalbumot és egy EP-t. Legutóbbi lemeze, a Torment 2017 elején jelent meg, és pont olyan erős, mint a korábbiak.

Ma még 4900-ért lehet jegyet venni, a koncert napján, tehát már 5900 forint az ár. Bővebb infók a Facebook-eseményben.

Címlapkép: pixabay.com

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!