Kiss Erzsiék ütik és dúdolják – Panchan-lemezbemutató

// 2011-02-24

Az Egy Kiss Erzsi Zenéből, az Erik Sumo Bandből vagy a Colorstarból is ismert énekesnő ezúttal színész és zenész barátaival, a Panchan nevű gárdával készített ütős-éneklős lemezt. Az Édenkelet című albumot március 3-án, csütörtökön a Budapest Jazz Clubban mutatják be.

Panchan: Üssem vagy dúdoljam?

“Panchan Mexikóban azt jelenti, éden. Egy hely az őserdőben, ahol a bambuszházak távol esnek a nagyvárosoktól. Oda pihenni, megnyugodni, elvonulni járnak az emberek” – nyilván nem véletlenül kapta ezt a nevet az együttes, melyből így a zenei világukra is következtethetünk.

Kiss Erzsi mellett Szandtner Anna színésznő, Kovács Linda dzsesszénekes és Dombi Kati táncos énekel, de Anna rumbatöközik, Linda tamburinozik, Kati kolompozik is. Pápai István az Erik Sumo Bandből és a Specko Jednóból ismert Dudás Zsombor ütőhangszereken segíti a brigádot, míg Feke Zsolt bőgős és Németh Csaba ütős vendégként zenél a Panchanban.

A koncertre 1500 forintért válthatók meg a jegyek a helyszínen, azaz a Múzeum utcában, a nyolcadik kerületben.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra.