Két újabb Jazz+Az-koncertet jelentettek be

// 2020-02-03

A január közepi Jazz+Az-koncertre nagyon hamar fogytak el a jegyek, nagyon sokan nem jutottak be, akik szerettek volna. Nekik is jó hír, hogy Geszti Péter második együttese nyáron is összeáll újra, ráadásul nem is egyszer, hanem kétszer: a Veszprémfesten és a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Épp húsz éve tört be a magyar könnyűzenei életbe a Jazz+Az, így adja magát, hogy idén adnak pár koncertet. A nagy sikerű januári után egyelőre kettőt terveznek, de nem csodálkoznánk, ha kiírnának többet is.

Geszti Péter (korábban a Rapülök-újrakoncert kapcsán interjúztunk vele és a Rapülőkkel), Kozma Orsi, Váczi Eszter és Behumi Dóri együttesét annak idején Geszti Dés Lászlóval találta ki, mikor A miniszter félreléphez írtak dalokat. Aztán három fiatal és tehetséges énekesnő csatlakozásával jött létre a Jazz+Az produkció, hogy rövid, de intenzív pályafutása alatt akkora sikert sikerre halmozzon, ami máig kitart.

A január 17-i budapesti koncert iránti hatalmas érdeklődés nyomán nyáron még két alkalommal biztosan láthatjuk őket: július 14-én a Veszprémfesten és 18-án a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Az Intim Torna is kerek születésnapot ünnepel idén: