Jövő nyárra menekül a Reggae Camp az augusztusi “rendezvénydömping” elől

// 2020-04-28

Az idei lett volna a huszadik. Így a 2021-es lesz az.

A Ladánybene 27 szervezi évtizedek óta óta Magyarország egyetlen reggae-fesztiválját, az Lb 27 Reggae Campet, melyet idén július 25-27. közöttre írtak ki. Kedd esti közleményükben azonban bejelentették, hogy lemondtak az idei fesztiválról:

Gondolkodtunk augusztus végi időponton is, de a korábbi dátumra kivett szabadságok, valamint az erre az időszakra várható rendezvénydömping miatt ezt a verziót elvetettük, miként egy kisebb Camp megszervezését is. Szeretnénk a Reggae Campet teljes fényében és pompájában megtartani, az előző évek szintjét emelni, az úton csak előre lépni!

Biztató kicsit mondjuk, hogy augusztusra ők már rendezvénydömpinget vizionálnak, szerintünk túl optimisták, de nem is ez a lényeg, hanem például az, hogy közleményükben leszögezik: aki azt szeretné, annak visszaadják a belépő árát – de persze biztatnak is mindenkit, hogy tartsa meg, hiszen azok érvényesek lesznek jövőre is.

A huszadik Lb 27 Raggae Campet 2021. július 27. és 31. között tartják Ceglédfürdőn.

A Raggae Campet egyébként mi is nagyon szeretjük, 2018-ban is írtunk nagyajánlót, meg 2016-ban is, sőt, 2010-ben is volt egy ajánlós gyorshírünk a buliról.

A tavalyiról – az ezt a cikkünket illusztráló fotó mellett – a másik nagy kedvenc magyar jamaicai zenés entitás, a Dubapest Hifi Raggae Camp-es partyja felvételét mutatjuk:


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Igazi, rendszeres segítség zenészeknek: