Joe Satriani, Steve Vai, Steve Morse együtt érkezik Budapestre

// 2012-03-22

Augusztus első napján a Budapest Aréna színpadán játszik a G3 formáció, mely napjaink legjobb gitárosait sorakoztatja fel. Az alapító Joe Satriani mellett Steve Vai és Steve Morse mutatja be virtuóz játékát. A koncert 3 különböző zenekar előadásából áll majd, melyek egyenként 40-45 percig tartanak majd. A végén pedig a közös jam. Jegyek már most kaphatóak a Ticket Express jegyirodában és az Eventim hálózatában.

A G3-at Joe Satriani alapította 1996-ban. Kezdetektől fogva számos fantasztikus gitárművészt vonultatott fel: Steve Vai, Eric Johnson, Kenny Wayne Sheperd, Yngwie Malmsteen, John Petrucci, Robert Fripp, Paul Gilbert, Uli John Roth, Michael Schenker, Adrian Legg.

Steve Morse amerikai gitáros és zeneszerző. Leginkább a The Dixie Dregs alapítójaként ismert, valamint a Deep Purple legújabb tagja. Morse-t a világ egyik legkeményebben dolgozó gitárosaként tartják számon. Öt éven keresztül vezette a Guitar Player magazin szakmai listáját. Ismert sokrétű zeneszerzői készségeiről és virtuóz gitárjátékáról. A Guitar Player magazin 5 éven keresztül a legjobb gitárossá választotta.

A Grammy-díjas gitárvirtuóz Steve Vai, igazi lélegzetelállító tehetsége elismert a rock világban. Kezdve talajrengető Passion and Warefare című albumával évek óta arra használja a zenét, hogy mikroszkópként belelásson az emberi lelkekbe, egyenlő hangsúlyt fektetve a sötét és a világos oldalakra.

Joe Satriani, a szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint is a világ egyik legjobbja. Turnézott többek között Mick Jaggerrel, a Deep Purplelel. Tanítványai közé tartozott Kirk Hammett (Metallica), Steve Vai és Larry LaLonde (Primus).

Vajon mi történik, ha összeengedjük őket egy színpadon? El lehet képzelni, de talán érdemesebb megtapasztalni augusztus 1-én a Budapest Arénában. egyek már most kaphatóak a Ticket Express jegyirodában és az Eventim hálózatában

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)