Jaj, úgy élvezem én a strandot – képriport a Sunshine Fesztről

// 2014-07-01

Hétvégén indult az Aquaworldben a Sunshine Családi Fesztivál idei sorozata. A péntektől vasárnapig tartó programsorozat legnagyobb érdeklődést kiváltó eseménye nyilván a celebfoci volt, és sanszosan nem csak a celebek miatt, hanem a tomboló focivébéláz okán is. És a Koncertblog korántsem csak az éjszakai élet és a fesztiválok császárainak mutat utat a programok kavalkádjában, a hétvégén mi is elmerültünk az Aquaworld családi programjaiban.

Larion Zoé topmodell és barátja, a műsorvezető Müller Attila, az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő, Bedák Zsolt profiboksz-világbajnok, a labdarúgóból és szakkommentátorból ökölvívóvá lett Bozai Gyula, illetve Lázár Tibor karatebajnok alkotta a Sunshine Fesztivál celebfocicsapatát, akik persze meg is nyerték a szombati meccset.

A csapat nem csak legszebb, de leggyorsabb tagja is Zoé volt, amire konkrét bizonyítékok is vannak, melyeket a Smartband nevű kütyü szállít. A Sony okoscsuklópántja (esküszünk, ezt a kifejezést most halljuk először!) kapcsolódik a(z okos)telefonhoz, és majd mindent megmér, elemez és raktároz, amit a viselője csinál. Tudja, mennyit mozogtál, bicikliztél, mennyi ideig utaztál.

Volt mág celebváltóúszás, ahol szintén volt sonys szereplő is, mert “váltóbotként” az Xperia Z2 vízálló okostelefont használták. A Oláh Gergő pedig kihagyta az úszást, és inkább helyett a kapura rúgott. És mivel elég jól lőtte, így a legtöbb gólt rúgó vendégeken kívül ő is a focivébé labdájával, a Brazucávál mehetett haza.

Mindezek mellett volt állatsimogató, ugrálóvár, Pom-Pom-koncert a kicsiknek, versenyautó-kiállítás a nagyoknak, sportos-játékos versenyek mindenkinek.

A következő Sunhine Családi Fesztivál július 18-20. között lesz a Palatinus Strandfürdőn, majd augusztus 9-11. között a programok visszatérnek az Aquaworldbe – utóbbira a Koncertblogon jegyet is lehet majd nyerni

Még több kép


(x)


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!