IWIW Experience Party – dj-portré: Moguai, az új fiú

// 2011-05-10

Bár már a 2006-os Sensation White-válogatáson megjelent egy saját száma, mégis a viszonylag friss, 2010-es We Are Lyve című debütalbuma jelentette a nemzetközi áttörést a német dj-producer, Andre Tegeler aka Moguai életében. Németország és a golyóbis tánctereinek közönsége persze Moguaiként ismeri emberünket. Szombaton ő is játszik az IWIW Experience Partyn – a bulira egyébként a Koncertblog öt jegyet sorsol facebookos játékán.

Első albumának érdekessége, hogy a Dj Mag mértékadó százas listáján 2010-ben negyedik, kanadai Deadmau5 korábban csak saját albumokat kiadó labeljénél jött ki. Moguai-nak persze a remixfelkérései is megszaporodtak; mára Meat Katie-, Moby-, Michael Woods-(aki szintén ott lesz az IWIW Experience-en), Röyksopp-, Dadalife-, Moonbeam-és Sugababes-dalokat is újrakevert már, illetve Westbammal és a Tocadiscóval is jegyez közös szerzeményt.

Mindezek mellett komoly elismerés a leginkább progresszív-electróban és -house-ban utazó dj-producernek, hogy gyakran hangzanak el számai az elektronikus zenei világban meghatározó Pete Tong’s Selection című rádióműsorban. Nyilván ennek is szerepe van abban, hogy a különböző internetes listákon is előkelő helyen találjuk zenéit. De saját rádióműsorral is büszkélkedhet a Németország-szerte jól ismert 1Live adón.

Moguai igen kapós dj mostanság, a naptárja jóformán tele van külföldi és németországi fellépésekkel. Brazíliában kezdte az áprilist két Sao Pauló-i fellépéssel. De német nagyvárosok mellett Barcelonában és Toulouse-ban is játszott, mielőtt május 14-én a budapesti Symában az IWIW Experience-en kavar feltehetőleg élménydús szettet.

Moguai a Facebookon, a Twitteren, a Myspace-en és a Last.fm-en

Az első IWIW Experience-es dj-portré, Serge Devantról

A második Luca Bacchettiről

A harmadik Mijk Van Dijkről

Részletes partyinfó

Menj ingyen az IWIW Experience Partyra!


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)