Igazi rapper csak magyar lehet

// 2010-02-17

Távol álljon tőlünk, hogy bármilyen módon részt vegyünk a következő hetek politikai trágyaterítésében, de ha zene is keveredik bele, azért figyelünk.

 

Fehérvár fagyott hóbuckákkal tömött belvárosában nem lehet végigmenni anélkül, hogy ebbe a plakátba bele ne futnánk, még az Országalma köré hányt jeges gyűrűbe is beleállítottak egyet.

 

 

Az előadásra invitáló választási izén látható trió két szélső tagja valóban nem a Koncertblogra való, de az öltönyt öltött FankaDeli feje láttán mi is felkaptunk a miénket. A köztudottan nemzeti érzelmű rapper már a Youtube-on is elmondta, hogy mi köze a szamurájoknak a nemes magyar nacionalizmushoz, és hogy miért szarabb itt élni, mint egy kecskeméti atomtámadásban elolvadni. Ez talán a két jobbikos képviselővel koprodukcióban előadott fellépésén is elhangzik majd, bár ott sanszosan nem kínálja emelt díjas sms-ért letölthető albumát, mint a videóján.

 

Kőházy Ferenc tehetséges pr-szakember, hiszen neve itt is megjelenik, és már ő is tagja annak a különböző kulturális területekről a politika felé lefetyelő csoportnak, aminek tagjain a lefetyelt párt hívein kívül mindenki más hörögve röhög. Nyalja a patkó bármelyik oldalát is a művész.