Hivatalosan is megnyit a Koncertblog törzshelye

// 2011-01-05

Január 15-én hivatalosan is megnyit a Blog Music Club a Tűzoltó utcában, a Trafó tőszomszédságában. Az egykori Jailhouse Club helyén nyíló egység lesz a Koncertblog törzshelye. Ott készítjük a jövőben videóinterjúinkat, bár koncertet kevésbé közvetítünk majd onnan, hiszen a hely inkább az elektronikus zenére tesz.

Január 15-én hivatalosan is megnyit a Blog nevű klub a Tűzoltó utcában, a Trafó tőszomszédságában. Az egykori Jailhouse Club helyén nyíló egység lesz a Koncertblog törzshelye. Ott készítjük a jövőben videó interjúinkat, bár koncertet kevésbé közvetítünk majd onnan, hisz a hely inkább az elektronikuszenére tesz.
A Koncertblog látogatói közül hamarosan az is föl fogja ismerni a január 15-én a Tűzoltó utcában nyíló Blog nevű helyet, aki még  életében be se tette a lábát oda. Hiszen mostantól gyakrabban jelentkező videóinterjúinkat terveink szerint onnan közvetítjük a jövőben.
Hogy miért érdemes oda menni mégis személyesen is az januári programból is kiderül. Január 15-én rögtön Break-est lesz többek között Methával a dj-pult mögött. 21-én a hamarosan induló partygo.hu szervez ott szintén break bulit, ahol Ludmilla és Erká pakolja lemezeit, 22-én szombaton pedig a WBR csapat minimál partyja következik. 29-éra jut a psy, két régi arccal, Oleggel és Weghával. A többi napon kellemes kocsmaként működik a hely, ahol azért zene mindig fog szólni.Január 15-én hivatalosan is megnyit a Blog nevű klub a Tűzoltó utcában, a Trafó tőszomszédságában. Az egykori Jailhouse Club helyén nyíló egység lesz a Koncertblog törzshelye. Ott készítjük a jövőben videóinterjúinkat, bár koncertet kevésbé közvetítünk majd onnan, hisz a hely inkább az elektronikuszenére tesz.

Ludmilla

A Koncertblog látogatói közül hamarosan az is föl fogja ismerni a január 15-én a Tűzoltó utcában nyíló Blog nevű helyet, aki életében be se teszi a lábát oda, hiszen mostantól gyakrabban jelentkező videóinterjúinkat terveink szerint onnan közvetítjük a jövőben.

Hogy miért érdemes oda menni mégis személyesen is az, a januári programból is kiderül. Január 15-én rögtön break-est lesz, többek között Methával a dj-pult mögött. 21-én a hamarosan induló Partygo.hu szervez ott szintén break-bulit, ahol Ludmilla és Erká pakolja lemezeit, 28-ára jut egy psy buli, két régi arccal, Oleggel és Weghával, 29-én pedig a Mustbeat csapata veszi be a dj-pultot.

Februárra is komoly programot igérnek a szervezők, hogy ne maradj le egyről sem,

csatlakozz a facebook oldalukhoz.


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)