Hiába kértek erősítést a rendőrök a buliba, egyiküknek mégis leszaggatták a mellényét és szinte szilánkosra törték a kezét

// 2020-06-03

Rendhagyó bulibeszámoló Hajdú-Bihar megyéből.

Letartóztatták a 42 éves férfit, aki annyira részeg volt, hogy mikor kiszálltak hozzá a rendőrök csendháborításért, eltörte az egyik rendőr kezét. A Debreceni Törvényszék közleményéből nem derül ki, hol volt a balhé, csak annyit közöltek, hogy a gyanúsított szigethalmi. Egy Hajdú-Bihar megyei településre még pénteken riasztották őket, éjjel fél 12-kor, majd mikor kiszálltak a helyszínre, nagy bulit találtak, és résztvevők csöppet sem akartak együttműködni velük. Igazolni se akarták magukat, a későbbi letartóztatott pedig még szidni is kezdte a rendőröket.

A zsaruk felmérték a helyzetet, összeszámolták nagyjából, hányan vannak a ház udvarán tartott mulatságon, aztán tizenöt körül rájöttek, hogy erősítést kell kérniük. Nem engedték kinyitni nekik a kertkaput, és még komolyabban elkezdték őket szidni. De aztán a zsekák nekifeszültek, és így már sikerült betolniuk. A mattrészeg gyanúsított először simán csak le akarta ütni az egyiküket, aki viszont el tudott hajolni. Aztán az udvaron ugyanez a felbőszült bulizó két kézzel és jó erősen betolta a kaput, mely így rázáródott az egyik rendőr kezére, akinek ettől többszörös csonttörése lett.

De hősként még ki tudta nyitni a kaput, előtte haladó társa pedig segített neki, majd miután így már visszavonhatatlanul bejutottak, elkezdtek intézkedni. Az istenbarma persze nem engedte megbilincselni magát, szabadulni próbált, még az egyik rendőr láthatósági mellényét is leszaggatta róla. Végül úgy tudták “megszelídíteni”, hogy lefújták gázspray-vel.

A bíróságnak nem volt elég a büntetlen előélet, ezek a jelenetek meggyőzték, hogy indokolt az előzetes letartóztatás. A végzés ugyanakkor még nem jogerős, a gyanúsított fellebbezett.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)
Budapest vad volt, vad most és vad lesz!