Heti ajánló: Electronic Beats a töklámpára

// 2014-10-31

A több stílusban rendezett halloween-bulik közül az Electronic Beats emelkedik ki a hétvégén, pedig ott nem is lesznek töklámpák és jelmezek se. Ajánlatunkban goákat, drum’n’basst, funkot és techhouse-t is kínálunk. A hétvége két psy-partyjára jegyeket is osztunk a legpöpecebb jelmezes fényképet beküldő hölgynek vagy úrnak.

A Zoot Woman is játszik az Electronic Beatsen

Electronic Beats: James Holden, Zoot Woman, Joy Wellboy, Millenáris-Teátrum, október 31. péntek

Az utóbbi évek őszihez hasonlóan ismét Budapestre ér a Telekom nemzetközi fesztiválsorozata, az Electronic Beats. Pénteken ismét a Millenárison rendezik az egyestés minifesztet. James Blake, a BBC Residency műsorvezetője egy személyes hangvételű élőprodukcióval érkezik, a másik James, Holden idei szintetizátorokra épített albumát mutatja be élőben, szintén angol és szintén szintis Zoot Woman zenekar koncertje minőségi popzenét ígér, míg a belga Joy Wellboy kétnemű duó romantikus elektronikáját hozza. Úgy tűnik a letöbb jegy el is fogyott, úgyhogy a közönség létszámán sem fog múlni a meglehetős hangulat.

Belépő: itt még akadhat tikett (elővételben 3500 Ft volt, a helyszínen 4500 Ft lenne)

Bladerunnaz: Therapy Sessions Halloween, Current Value, Limewax, Cooh, A38, október 31. péntek

Az egyik legzúzósabb dnb-sorozat visszatér, mikor máskor, mint halloweenkor. Az őrületbe kergető, gyakran 220-240 bpm felé menő dobokat ezúttal a Position Chrome kiadó két kiemelkedő előadója, a német Current Value és a bolgár Cooh fogja szolgáltatni. A nem kevésbé progresszív holland Limewaxszel talán enged a tempóból. Természetesen néhány neves itthoni darenbézer is dj-pult mögé áll, így Migu és Paranoid is. A legjobb jellmezeket itt is díjazzák a szervezők, pedig hun van még a farsang.

Belépő: 2800 Ft

Y-Production/Psybaba Records: Psychedelic Halloween, The Legends Come Back, Alien Project, Xenomorph

A mindenszentek és a halottak napja a psy-szcéna számára évek óta együttjár nagyszabású halloweenpartyval. Idén ezt kimaxolták, pénteken a goások által sose látott helyszínen, a Corvin-tetőn tartják a Psychedelic Halloween – The Legends Come Back partyt két psytrance-klasszikussal, az Alien Projecttel és a Xenomorph-fal. Ajánlott jelmezben érkezni, de aki nem abban jön, annak tudnak segíteni a szervezők, hogy viszont úgy bulizzon és menjen haza.

Belépő: elővételben 2500, a helyszínen 3000 Ft – vagy küldj jelmezes fotót, hogy kaphass ingyenjegyet!

Blind Jacks Journey Label Night: Luv Jam, Lärm, november 1., szombat

A Blind Jacks Journey-nál, a Luv Jam által felügyelt kiadónál rendszeresen publikáló Gnork és Mr. Fiel is tiszteletét teszi szombaton a Lärmben, és a mester is eljön Wales-ből, aki azért most nem maratoni, öt-hatórás szettel fogja lebilincselni az atmoszferikus, utazós elektronikára vágyókat. Sanszosan felcsendülnek majd még kiadás előtt álló dolgok Luv Jam mester szettjében. Ezen a bulin segget rázni feltétlenül ér a négynegyedek között.

Belépő: 1000 Ft

Psychedelic Crew/Y-Production: Dead Persons Day Party, Time in Motion, R33, november 1., szombat

A szombati goás Halloween-party után laza két órával már indul is a huszonnégy órás after, melyre egy friss psytrance-sztár, a dán Time in Motion érkezik, de majd csak vasárnap hajnali négykor. Előtte és utána kétóránként magyar dj-k váltják egymást. Töklámpára mécses, halloween után halottíak napi party, ha úgy tetszik jellmezben és az R33-ban.

Belépő: 1000–2500 Ft – vagy ha küldesz halloween-jelmezes fotót, erre is kaphatsz ingyenjegyet!

Citymood, Akvárium, Volt Music Bar, november 1., szombat

A funkzenei klubsorozat újabb etapja következik szombaton, a mustbeates Nixon indítja az estét, a fő produkciót pedig a hazai break-szcéna két ismert arcának, Clairvónak és a Breakspool-díjas Kid Panelnek közös projektje, a Lack Jammon jelenti. Helyes kis táncos mulatság várható az Akvárium Volt Music Bárjában is.

Belépő: ingyen


Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!