Háromnapos minifeszttel zár a Budapest Park – nyerj jegyet!

// 2018-09-24

Ganxstáék, Brains, Punnany Massif – csak a három fő fellépő a Park idei utolsó hétvégéjének kavalkádjából. Exkluzív mixszel csinálunk kedvet.

Most, hogy Majka és a Paddy and the Rats is lezárta a nyarat a Parkban, megvolt az utolsó retróbuli és a Margaret Island is bemutatta az új albumát, a Budapest Park készen áll a téli álomra.

A búcsúnak pedig a háromnapos Kapuzárási Piknikkel adja meg a módját.

Szeptember 27-én, csütörtökön, Ganxsta Zolee nyitja a bulit a Kartellel. Nagyon reméljük, hogy a Jégre teszlek, a Helldorádó és a Gyilkosság Rt. alkotóit nem kell bemutatni senkinek. A húszéves formációnak az idén ez lesz az egyetlen koncertje itt.

Pénteken emelkedik a fordulatszám, a Useme melegíti a közönséget, aztán jön a Brains. A levezetés JumoDaddy, Wonda, dj N1ce, Habee és Higgis dolga.

Szombaton, a Budapest Park utolsó 2018-as estjén a Punnany Massif a fő fellépő – a szezonban ez már a zenekar harmadik parkos koncertje. A színpadon ott lesz többekközött Sena és Pásztor Anna is, nem szólva a New Dance World Hiphop Dance School profi táncosairól. Amikor vége, indul a Queens Party, r’n’b-királynők legnagyobb slágereivel.

Addig is itt egy friss mix a hétvége főszereplőivel:

A most véget érő szabadtéri szezonban a legmenőbb hazai előadók mellett világsztárok is megfordultak a Parkban. Csak néhány példa: miközben teltházas bulit tartott a Kowalsky Meg a Vega kétszer, a Halott Pénz, a Margaret Island és a Wellhello, itt volt Jason Derulo, a Die Antwoord és a The Bloody Beetroots, Billy Idol, az Alice In Chains, a Queens of the Stone Age és Paul Kalkbrenner, na meg Alborosie. Az idei öt hónapos nyitva tartás alatt közel félmillióan buliztak a Parkban.

A záró hétvégére jegyeket egyenként és bérlet formájában is lehet venni a Budapest Park saját oldalán, az eseményeket pedig megtalálod a Facebook-oldalon. Aki velünk játszik, kis szerencsével egy-egy napra ingyen is mehet:

Játék

Mi volt a parkos záróbuli neve öt éve, amikor szintén fellépett a Brains és a Punnany is? – kérdeztük. (Segítség akkori képriportunkban.)

A Ganxsta-koncertre a megfejtéseket szeptember 27-én, csütörtök délután 1-ig vártuk. A helyesen válaszolók közül három nyertest választottunk: Goór Gábort, Szántai Ritát és Veres Gabriellát. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

A másik két bulira még lehet pályázni, az adott napon déli 1 óráig várjuk a megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre, Brains/Punnany tárggyal (attól függően, hogy melyik napra akarsz jegyet nyerni). A helyes megfejtést beküldők közül kétszer három nyertest választunk, akik másodmagukkal ingyen mehetnek az aznap esti koncertre, a Budapest Parkba. A nyertesek nevét ebben a cikkben, itt közöljük, őket e-mailben értesítjük, egyben tudatjuk velük a  bejutás módját.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Budapest Park / Facebook