Hajléktalanok, kutyák és vérmetál

// 2011-12-22

Nem vitás, hogy karácsony környékén még a legzordabb külső mögül előbújik az érző lény. Az iparibb zeneszeretők egyik kedvence, a székesfehérvári Stiff Bastard is jótékonysági akciót tervez a némileg új felállásban végre elkészült három dalos kislemezükkel. Metálosan érző szív – klikk a részletekért. 


A kislemez már technikailag meg is jelent, online elérhető és le is tölthető. Fizikai példány azonban még nem készült, a srácok most ehhez keresnek támogatót, aki mögé áll a jótékonysági kezdeményezésnek. Két ötlet fogalmazódott meg bennük. A lemezt egyrészt a Fedél Nélkült áruló hajléktalanok adnák az újság mellé, így az adakozó egyénen múlik, hogy mennyivel támogatja a lemezt kvázi értékesítő embert; így az teljes egészében nála maradna.

Másrészt lehetne online is rendelni, illetve a koncerteken vásárolni a zenekartól közvetlenül. Az íly módon befolyt összeget a zenekar teljes egészében a székesfehérvári HEROSZ állatmenhely támogatására ajánlja föl. Segíts nekik te is támogatót találni, hogy végrehajhassák a társadalmilag is hasznos tettüket. Addig meg irány az új dalokért a www.stiffbastard.com oldalra.

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)