Germán horda az Arénában – kattints az utolsó Rammstein-jegyekért!

// 2011-11-09

Még néhány jegy kapható a Rammstein Made in Germany elnevezésű, a  best of slágereket ígérő turnéjának csütörtök esti budapesti koncertjére a TicketPro weboldalán. Ám posztunk a szerencsés jegytulajoknak is ad hasznos információkat a bejutásról (szegecses bőrdzseki nem ér!), és képet arról, mekkora showra is számíthatnak Papp László Budapest Sportarénában, november 10-én este, úgy 9 órától.

Pirózni jó!

A méret a lényeg

Az estet 8 óra tájban a svéd előzenekar, a Deathstars nyitja meg, a Rammstein tagjai 9 óra körül lépnek színpadra két órás látványos showjukkal. Miután nincs Rammstein koncert pirotechnika nélkül, így a közönség most is bőven számíthat látványos tüzeskedésre, de a tűzoszlopokon és a görögtűzön túl is minden létező látványelemet bedob a banda.

A koncert méreteire jellemző, hogy az azt megelőző egész éjjel tart a színpadépítés, ráadásul úgy, hogy a színpadot és a díszleteket az Aréna küzdőterén rakják össze, amíg a világítás és a pirotechnikai elemek a helyükre kerülnek, ezek után tolják a kész színpadot oda, ahol este lennie kell. Az ebben segédkező 154 magyar technikai szaki, 5 targoncát és 115 motoros emelőt használ majd a melóhoz.  

A szerény főszínpad kétszintes lesz, de mellette egy kisebb színpadon is felbukkan majd a brigád néhány tagja, ahova egy lankás hídon jutnak el, az emberek feje felett sétálva. A nagy volumenű Made in Germany turné felszerelését közel 30 kamion és 6 busz szállítja városról városra. Ezen felül saját szakács is utazik a bandával, így csupán friss gyümölcsöt és pékárut kért a stáb, minden mást hoznak magukkal.

Kifejezetten egyszerű öltözői berendezést kértek, csak néhány tükör, kanapé, dohányzóasztal, lámpák és fotelek szerepelnek a listán, illetve friss német napilapok. Nincs különleges kívánságuk a szállító járművek kapcsán sem, kisbuszokkal közlekednek majd a városban, nem luxusautókkal. 

Szigorú biztonsági ellenőrzés

A belépéskor meglehetősen szigorú, teljes táska- és személyellenőrzést kell végezniük a biztonsági embereknek. Nem lehet bevinni fél- vagy teljesen profi fényképezőgépeket, hang- és videó rögzítő felszereléseket, fegyvert, palackot, üveget, petárdát vagy bármilyen tűzijáték-felszerelést, alkoholt, lézer pontozót, láncokat, illetve szegecses/tüskés csuklóvédőt vagy hasonló ruházatot.

Ezen a turnén a Rammstein kifejezetten a legnagyobb slágereit játssza, hiszen a koncertkörút a hetekben megjelent best of albumukhoz kapcsolódik.

Kattints az utolsó jegyekért

Néhány darab 16 900 és 18 900 forintos jegy még kapható a csütörtök este koncertre, Hogy le ne maradj ezekről, kattints gyorsan a TicketPro oldalára!


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)