George Michael szimfóniák az Arénában!

// 2011-09-15

Szeptember 19-én – négy évvel a Puskás Stadion-beli koncertje után -, ér a Papp László Budapest Sportarénába George Michael Symphonica elnevezésű turnéja. Az énekes egy 39 tagú szimfonikus zenekarral turnézza körbe a világot. A Juventus Rádiónál még nyerhetők jegyek a koncertre.

Ahogy 90-es évek elején unplugged feldolgozásban tálalták szívesen ordas slágereiket a neves zenekarok és előadók, úgy az ezredforduló tájékán remixeltették a legsikeresebb számokat, manapság pedig a szimfonikus zenekarral teljes koncertek a menők. Sting kezdte taposni ezt a csapást, de a szigeti Prince koncert előtt az MR2 – Petőfi népszerű zenekarai is szimfonikusokkal működtek együtt, most szeptember 19-én pedig George Michael mutat hasonló produkciót az Arénában.

A Wham! egykori énekesét kilenc tagú bandája és két vokalistája mellett egy harminckilenc szimfonikus zenész kíséri el a turnéra. A hétfői koncerten természetesen fölcsendülnek olyan GM húzódalok, mint a Kissing A Fool, Praying For Time, A Different Corner, Freedom vagy az I’m Your Man, de kollégák (Nina Simone, The Police, Bing Crosby, Stevie Wonder, sőt New Order és Rihanna) slágereit is begyakorolta a sztárzenész szimfonikusaival.

A turné volumenére jellemző, hogy 10 kamionnal és 6 busszal szállítják a technikát városról-városra. Az Arénában például reggel 6-kor kezdik a színpadépítést az este 8-as koncertre, hogy kora délután még belakhassa a színpadot az előadó és speciális zenekara.

Jegyek még nyerhetők!

A Juventus Rádión nyerhetsz jegyet a pesti George Michael Symphonicára. Kattints, nehogy lemaradj!

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)


Video streaming by Ustream