Fürdők Éjszakája: tánc a medencében

// 2011-02-15

Péntek este ismét megrendezik a Fürdők Éjszakáját, a Széchenyiben, a Gellértben és a Rudasban zenekarok és dj-k táncoltatják a fürdőzőket, míg a Lukácsban a Dumaszínház humoristái röhögtetnek.

Jaj, de élvezem én a strandot…

A Széchenyiben a tavaly újra a popzene felé forduló elektronikus brigád, az Anima Sound System koncertezik. A legutóbbi lemezük legtöbb dalának szerzője Prieger Zsolt, az énekesnő pedig lánya, Prieger Fanni. Az Anima mellett a szintén electro-popban utazó Compact Disco zenél még a Szecskában.

A Gellértben a Zagarból vagy saját Quartetjéből is ismert dj Bootsie ezúttal tíztagú Accoustic Bigbandjével játszik, de föllép a David Yengibarian trió is, ahogy dj Infra Gandhi és az Aqua Dance vízibalettos lányai is.

A Rudasban, ha nem is a jól ismert Cinetrip bulisorozat újabb darabja, de egy elektronikus zenei party lesz, melynek főfellépője a Volta Johtra & Pawn lesz Szerbiából, majd egy csokor neves magyar dj következik, úgy mint Palotai, Naga, Keyser&Shuriken, Mana Mana és Jinx.

A Lukácsban Csenki Attila és Benk Dénes humoristák dumálnak a rekeszizmokba, míg a férfi és női napokat külön tartó Királyban koedukált nap lesz, szabad a csók! A jegyek elővételben 3500 forintba, aznap pedig 4000-be kerülnek a helyszíneken.