Funk és vokál nélkül nem megy – ingyenjegyek Budai születésnapjára!

// 2015-02-26

Már hagyománnyá vált, hogy dj Budai nagyszabású születésnapi partyt tarta Kasinóban, melyen elejétől (all-night-long) a végéig ő játszik. Igazi zenei utazás várható Budai-módra, ahol garantált, hogy számos elektronikus zenei stílus a lemezjátszókra kerül. Az első kétszáz vendég saját készítésű Budai-meglepetést kap, sőt te ingyen jöhetsz, ha helyesen válaszolsz a kérdésünkre!

Budai a funkytechnó hazai meghonosítója több mint két évtizede a hazai elektronikus szcéna kiemelkedő alakja. Karrierje már a nyolcvanas évek végén indult, melyet aztán tudatosan építette föl. Rezidens volt a Hysteriában, E-Play-ben, a Dark Side-ban, a kilencvenes évek közepétől állandó fellépőjévé vált a Flörtnek és a Palace-nak, emellett Magyarország egyik legrégebbi elektronikus zenei fesztiváljának, a Hyperspace-nek állandó meghívottja a kezdetektől napjainkig.

A legismertebb magyar elektronikus zenei magazin, a Freee az alapítója. Igazán ismertté 1997-ben vált a Techno-House Classic of ’93-’96 mixalbummal, mely igazi trendteremtő lett. Sikere nyomán ezt még két mixlemez követte, ’99-ben a The Dj Mix és 2001-ben a Techno-Logic Vol. 1. 2004-ben egyedülálló dvd-t is kiadott, Dj Budai Live – A Funky-Techno Roadmovie címmel, mely útifilm és dj-mix keveréke.

Budai ezek mellett sikeres producer is. Számtalan megjelenése közül pár meghatározó: Muzik 2, Forthright, vagy éppen a Dj Newl-lal közösen készített Blue Night Are Beautiful, a Budai&Vic kollabráció keretein belül: Ma Macoosa, That’s What We Call Phunky, I Love Deep, Luv U (közös munkájuk eredménye még az Egotraxx Records). A mélyebb, house-osabb hangzást népszerűsítendő megalapították I Love Deep rendezvénysorozatot és allabelt. 2007-ben kidobott még egy mixlemezt I Love Deep 01 címmel a Foundation Records gondozásában.

2013-tól a budapesti Kasino klub állandó rezidense. Klubestjei a több mint tizenkét éves I Love Deepet képviselik. Sikerei nem csak Magyarországra korlátozódnak, hiszen olyan helyeken pörgetett lemezeket, mint a legendás londoni Fabric, a Ministy of Sound, a Grind vagy a Kolis. A funk, a house és a techütemek forrnak össze a kezei alatt, melynek eredménye az igazi hamisíthatatlan Budai-hangzás.

Most szombaton pedig, ahogy az már évek óta hagyomány, újra szerető közönségével ünnepli a születésnapját a Kasinóban. Érdemes lesz korán érkezni, hisz az első ütem már este fél tizenegykor megszólal, és onnantól nem lesz megállás reggelig. Még a születésnapi monstreszett előtt egy exkluzív interjút ad nekünk Budai, addig is íme, 2013-as spéci interjúnk vele, melyben a technodelic irányzatról beszélgettünk vele, és véleményeztettünk vele konkrét számokat.

A partyra a jegyek kétezer forintos áron csak a buli napján, a helyszínen válthatók, vagy tőlün lehet ingyen kapni.

Nyerj jegyet!

Melyik eladó DJ Budai egyik személyes kedvence, aki a goa felől érkezett? (Segítség a föntebb már említett korábbi interjúnkban, a helyes válasz: Dosem.)

A megfejtéseket szombaton este hatig várjuk a jatek@koncertblog.hu-ra Budai tárggyal. A helyes választ küldők közül két nyertest választottunk, akik ingyen mehetnek a szombat esti Dj Budai – All Night Long szülinapi partyra, a Kasinóba: Bárány Istvánt és Kovács Ferencet. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!