Folyékony Mikulás

// 2019-12-02

Három héttel a tánctérrobbantó Ace Ventura-party után újabb psytrance-sztárral támad az Avatar Events – Mikulásra Liquid Soult bookolták nekünk.

Pontosabban Mikulás után egy nappal, december 7-én, szombaton tartják szintén az A38-on az újabb várhatóan teltházas bulit. A svájci Liquid Soult (aka Nicola Capobianco) tényleg a legnépszerűbbek között tarthatjuk számon, következésképp a szcéna legnagyobb kiadójának, az Iboga Recordsnak a tagja. Igaz, máshol is jelennek meg zenéi: idén például a Perfecto Fluoro Full On Flouro Vol. 05 című válogatásalbumán jött ki négy száma.

Mint az ibogás előadók többsége, ő is leginkább progresszív-psy-ban nyomul, de bőven találunk kikacsintásokat tőle a fullon felé is, és bele-belenyúl az elmúlt évek populáris psytrance-es (nevezhetjük ezt akár “psy-edm-nek”) irányába is – lásd például az egyik idén megjelent számát a Full On Fluoro Vol. 5 lemezen, melyet a psy-edm már-már popsztár-kategóriába tartozó Vini Vicijével jegyzett. (A Perfecto nem mellesleg annak a Black Hole Recordings sublabelje, melynek Paul Oakenfold is tagja, aki már évtizedek óta számít trance-világsztárnak.)

Szombat este a SUN-os Oleggel és a Goa.hu-s Dangerrel és Boohnával váltják egymást a pultban. (eredetileg amúgy Tsubi volt kiírva). Az időrendet valószínűleg a party előtti napokban teszik közzé; szerintünk Oleg kezd az éjjel fél 12-es kapunyitás után, majd egy körül jön Liquid Soul, a zárást pedig Dangerék intézik. (A hajó koncerttermében most a dán Disneyland After Dark, vagyis a D-A-D rockzenekar lesz a party előtt, természetesen külön belépővel.) És a vizuált most is Membran rakja össze, akárcsak az Ace Venturán.

A buli előtt hat nappal, vasárnap este a szervező Avatar azt írta ki a Facebook-eventre, hogy a jegyek 60 százaléka (az elsőkörös négyezresek és a második körös négyezer-ötszázasak) már elfogyott, tehát – akárcsak az Ace Venturánál – itt is sanszos a teltház, érdemes hát sietni a jegyvásárlással. Ötezres jegyek még azért kaphatók, a Telepen vagy online.

 

Szénalapú életformák elfolyó lelkei – goahétvége a hajón

Az első goaparty az Akváriumban – jegyet nyertek Liquid Soulra!