Fesztivál hírek: Amy Winehouse elmegy Bilbaóba

// 2011-01-27

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küszködő brit r’n’b-díva, Amy Winehouse hosszú kihagyás után januárban a brazíliai Florianapolisban tért vissza a koncertezéshez, most pedig hivatalosan is bejelentette, hogy föllép a július 7. és 9. között sorra kerülő bilbaói BBK live 2011 fesztiválon.

Már most biztosra vehető a Coldplay, a Crystal Castles, a Chemical Brothers, Jack Johnson, a Black Crowes és Amy Winehouse föllépése az immár hatodik bilbaói BBK Live fesztiválon július 7-e és 9-e között
A decemberi kisebb fellépések után most január 8-án is egy nyári fesztiválok tért vissza a nagy színpadokra a még mindig csak 27 éves brit r’n’b Amy Winehouse, pontosan a florianapolisi
Forrás: NME

Amy Winehouse a januári nyárban

Már most biztosra vehető a Coldplay, a Crystal Castles, a Chemical Brothers, Jack Johnson, a Black Crowes és Amy Winehouse föllépése az immár hatodik bilbaói BBK Live fesztiválon július 7. és 9. között.

A decemberi kisebb fellépések után most január 8-án is egy nyári fesztin tért vissza a nagy színpadokra a még mindig csak 27 éves brit Amy Winehouse, jelesül a florianapolisi Summer Soul Festivalon, Brazíliában. Legközelebb február 11-én Dubaiban, a Gulf Bike Weeken lép föl az r’n’b-énekesnő.

Forrás: NME

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)