Ez a legjobb a zenészek túlélőprojektjei közül

// 2020-04-10

Copy Con bárkinek ír egy számot.

A szolnoki reggae-előadóé a legjobb eddig, amit megláttunk a zenészek túlélőprojektjei közül: meghirdette, hogy aki szeretne egy saját dalt, akár ajándékba, akár saját magának, írjon neki a részleteket megbeszélendő. Hogy mennyibe kerülhet egy jó kis, saját felhasználású Copy-ragga, nem közölt információt, nyilván sokmindentől függ, és ez is a megbeszélendő részletek közé tartozik. Valamiért egyébként nem az előadói Facebook-oldalán hirdette meg, hanem a személyes profilján, és azt is kéri, hogy arra írjanak neki.

Az első szám el is készült, meg ki is került a Youtube-ra, marhajó lett, a szövege pedig egyenesen parádés! Mikor kirakta, az előadói oldalára is, elárult pár dolgot az alkotói módszerről is:

Határidőre elkészült az első megrendelt dal. Szülinapra és egyben házassági évfordulóra íródott. A rendelkezésemre álló információk rímbe rendeződtek, és egy igazán lélekemelő dallá simultak össze a legszebb emlékek. A végeredmény magáért zenél. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és további sok örömöt az életben. Köszönöm a bizalmat!


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Ez meg a legszarabb, igaz, nekik nem kell a túlélésre játszaniuk: