Elvonul a kínai agyaghadsereg – csütörtök este zár a tárlat!

// 2011-09-27

Csütörtökön (szeptember 29-én)  7-kor zár végleg a május 28 óta tartó, a világ nyolcadik csodájának is nevezett kínai agyaghadsereget bemutató kiállítás a VAM Design Centerben, a Király utcában. Az addig hátralévő napokban reggel 9-től tehát este 7-ig látogatható az agyaghadsereg.

Sorakozz!

A május 28 óta tartó rendkívül sikeres kiállítás az időszámítás előtti 3. században uralkodó Csin Si Huang-ti császár sírjában talált agyaghadsereg katonáit, a császár eredeti hadseregének történetét, illetve sírja 1974-es feltárásának sztoriját mutatja be. A látogatók minderről életnagyságú szimulációk, hang és fényjátékok, valamint mozik segítségével kapnak változatos és izgalmas képet a Király utcai VAM Design Center ezer négyzetméterét elfoglaló történelmi tárlaton, utoljára szeptember 29-én.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)