Élőközvetítés az esti X-Faktor-nagykoncertről a Budapest Sportarénából!

// 2011-12-21

Sokan rágtuk egymás körmét tövig hétről hétre egészen mostanáig, de mostanra már tudjuk, ki az év hangja. A hétvégi maratoni döntőn túlvagyunk, a legígéretesebb hangszál Kocsis Tiboré lett, a legjobb énekesnő pedig Muri Enikő. A szezon megkoronázására december 21-én, tehát ma este a Budapest Sportarénában kerül sor, ahol mind a tizenkét döntős színpadra lép az X-Faktor – Aréna-koncerten. A koncertre kisorsoltuk a nyereményjegyeket, illetve megszereztük a koncert közvetítési jogát. Nézd nálunk élőben az év legnagyobb show-ját!

A hétvégén kiderült, ki az év legígéretesebb zenei tehetsége az X-Faktor zsűrije, illetve a lelkes közönség szerint. Nem kérdés, egytől egyig mindenkiben ott lakozik a tálentum, de az ilyen típusú zenei vetélkedőkben résztvevők osztályrésze, hogy legvégül csak egy maradhat. Nekik azért, mert végetér egy álom, nekünk pedig azért, mert hol hallunk majd ezek után újra valami kirobbanót, egyedit, netán förtelmeset. Talán csak a következő szériában.

A tavalyi X-Faktor-nagykoncert egyik felvétele

A három döntős, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor erején felül mindent megtett, hogy bizonyítsa, ő a legjobb. A végeredmény pedig már ismert: a 2011-es X-Faktort a lajosmizsei Kocsis Tibor nyerte meg.

Ráadásként ma este a legnépszerűbb tehetségkutató show-műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten mind a tizenkét döntős produkció színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetésprodukciókkal is készülnek az előadók.

Tavalyhoz hasonlóan, ma este is élőben közvetítjük a show-t. Kezdés este fél nyolckor!

Ha szerettél volna két párosbelépőt nyerni az eseményre, az alábbi kérdésre kellett válaszolni egy, a jatek@koncertblog.hu címre küldött mailben (a levél tárgya X-Faktor, az Aréna kellett hogy legyen):

Kicsoda Keresztes Ildi hangszálgyilkos showmanje?

A helyes válaszhoz egy korábbi cikkünkben találtatok segítséget. A nyertesek: Asztalos András, Korcsmár Gábor, Tóth Erika, Zombor Anett. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás menetét. Gratulálunk a nyerteseknek!


Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)