Élőben közvetítjük a Megasztár utolsó klubkoncertjét

// 2010-12-20

Nem teljesen ért véget a Megasztár 5 az utolsó tévéshow-val: a Tolvai Renáta győzelmét hozó végső döntő után még egy klubkoncertet adnak a Megasztár 5 döntősei a Nagymező utcai B7-ben. A Koncertblog stábja pedig élőben közvetíti a bulit, sőt még interjúkat is készítünk a széria néhány szereplőjével.

A Megasztár 5 fináléjának estéjén ismét énekelt az összes döntős, így az Adams Comedy, Csonka Andreas, Giorgo, a Fivérek, Gusztos Bence, Kállay-Saunders András, Lakatos Yvette, Patai Anna, Szeleczki Dávid, Szíj Melinda, Varga J. Bernadett és a két finalista, Kökény Attila és a győztes Tolvai Ren – ahogy kedden a B7-ben is dalolnak majd mindannyian. Jó néhányukkal élő interjút is készítünk a Koncertblog kedd esti adásában.

Így ha már szavazni nem is lehet, nálunk mégis érdemes lesz nézni a műsort. Na meg azért is, mert három élő közvetítésünkből az is kiderült, hogy a B7-ben sokkal felszabadultabbak a produkciók, mint a tévéshowban. Szíj Melindát, például, a pénteki versenyeken egyszer sem hallottuk olyan jól énekelni, mint a keddi koncerteken.

Patai Annácska elképesztő frazírjai meg mindig mosolyra fakasztanak, ahogy az érthetetlenül hamar búcsúzó felvidéki arác, Csonka Andreas produkciói is simán megérnek egy misét. Ha interjúhelyzetbe kerülünk vele, biztos kiszedünk belőle egy ütős raggarigmust.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)