Egy hónapos, nemzetközi, online cirkuszbajnokság indul

// 2020-04-06

Ma délben látványos megnyitóval indul az első, nagyszabású, globális Online Cirkuszfesztivál.

Az április 6-tól május 2-ig tartó internetes cirkuszversenyre a komoly produkciók jelentkezését várják a világ minden tájáról. Az első körben 10 csoportban, csoportonként 10-10 indulóval zajlanak majd a selejtezők, majd ezekből összesen 30 jutnak a középdöntőbe. Itt 5 darab hatos csoportban zajlanak a küzdelmek az elődöntőbe jutásért, ahol már csak két ötös csoport lesz, akik a négy résztvevős döntőbe jutásért mennek.

A nagyon komolyan összerakott eseménynek két hivatalos partnere van, az egyik a Fővárosi Nagycirkusz, a másik az orosz Chernov Creation. Akit mozgat az efféle látványosság, annak tehát május elejéig rendszeresen programja lehet, ráadásul még szurkolhat is, ami most, hogy teljesen offolták a sporteseményeket, eggyel még fontosabb tényező. (Jó, persze nem teljesen igaz, hogy offolták a sporteseményeket, az e-sport-események nagyon mennek, például portfóliópartnerünk, a Metabro szervezésében, a NGES Stay & Play Gamer Cup.)

Itt lesz a megnyitó pontban ma délben:

A Fővárosi Nagycirkusz következő, saját előadás-livestreamje egyébként április 9-én, csütörtökön délután 3-kor lesz a Facebook-oldalukon (az első karaténosról egyébként mi is írtunk).


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)