Drogot adtak el rendőröknek

// 2011-04-05

A Las Vegas-i Hard Rock Hotel és Kaszinóban a személyzet adott el extasyt és kokaint, akár rendőröknek és szövetségi ügynököknek is.

A hotel beleegyezett, kifizet hatszázötvenezer dollárt, hogy elrendezze a vádat, mely szerint két klubban, a Body Englishben és a Vanityben a biztonsági őrök és a személyzet egyéb tagjai kábítószert árultak.

A vád szerint a klubok és a hotel dolgozói még rendőröknek és ügynököknek is eladtak drogot, többek között extasyt és kokaint. Egy ügynöknek még azt is megengedték, hogy a mosdóban elszívjon egy spanglit, miután fizetett nyolcvan dollárt a biztonsági őrnek.

Ha az ügy eljutott volna a bírósági tárgyalásig, bevonták volna a Hard Rock kaszinó működési engedélyét. “Komolyan vesszük ezt az ügyet, és maximálisan együttműködünk a hatóságokkal” – nyilatkozta Joseph Magliarditi elnök. “Belementünk az egyezségbe, és számos proaktív változtatást tettünk, hogy megoldjuk a problémát” – tette hozzá. A Hard Rock állítólag kirúgta minden, az ügyben érintett alkalmazottját, és bevezette az alkalmazottak véletlenszerű drogtesztjét.

Koncertblog

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)