Client-koncert – update: elmarad

// 2010-04-21

UPDATE: a ma esti buli vulkanikus aktivitás miatt elmarad.

 

Holnap pedig Pécsett lép fel a három brit egyenruháslány. A Kraftwerk és a Depeche Mode nyomdokain járó modern szintipopperek csinos, ámde szigorú dallamossággal örvendeztetik majd meg a hazai közönséget. 

 

 

 

 

A trendi lányok nem csak divatbemutatószerű fellépéseiken adnak öltözetükre, hanem azt szeretnék, hogy hölgyrajongóik is kövessék stílusukat, ezért nem régen elindítottak egy saját ruhamárkát. Szép dolog az árukapcsolás, így két pár magassarkú mellett néhány mp3-fájl is becsusszanhat a virtuális kosárba. Vagy a női impulzusvásárlókból kiindulva: inkább fordítva?

 

A magukat csak Client A és Client B-ként emlegető alapítótagokhoz a harmadik, Heartland című albumnál csatlakozott Client E, így lett belőlük szintipop trió. Közreműködtek már olyan nagy nevekkel mint Carl Barat, Pete Doherty, Martin Gore, Tim Burgess vagy Douglas McCarthy. Negyedik lemezük a tavaly megjelent Command, erről is felcsendülnek majd dalok, de reménykedjünk, azt is megmutatják, milyen, amikor Depeche Mode-dalokat gondolnak újra.

 

A west-balkános esten a Hangmás társaságában lépnek fel.