Celine Dion mindent átpakol

// 2020-04-26

Az énekesnő bejelentette, hogy a Courage World turné európai koncertjei többségét későbbre halasztja.

Az európai turné 2020. május 21-én indult volna Prágában, és több mint két hónapig, július 25-ig tartott volna, 19 városban 28 koncerttel. Hozzánk június 7-én jött volna. Az egész turné tavaly szeptemberben elindult már Észak-Amerikában, Québec Cityben, és már 52 teltházas koncert is megvolt, mikor márciusban a koronavírus miatt föl kellett függeszteni az egészet.

A magyarországi szervező, a Broadway Event a Multimedia Organisationnel a turné producerével, a Concerts West/AEG Presentsszel még dolgozik az új dátumon. A Broadway közleményében mindenki jegyvásárlót arra kér, hogy a jegyeiket őrizzék meg, mert a belépők természetesen az új időpontra lesznek érvényesek.

A gondolataim és imáim mindazokhoz szólnak, akik elvesztették szerettüket és nagyon megszenvedték a koronavírus okozta pandémiát. Tudom, mindenki küzd, hogy alkalmazkodjon a kihívásokkal teli körülményekhez, nem tudva, hogy mikor fog normalizálódni a helyzet. De ezen is túl fogunk jutni, remélhetőleg előbb, mint utóbb. Csodálom azokat az egészségügyi dolgozókat, az elsőként közbeavatkozókat és azokat a bátor embereket, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy gondoskodjanak és törődjenek velünk ezekben a nehéz időkben. Várom a napot, amikor újra együtt énekelhetünk, táncolhatunk, s együtt osztozhatunk az örömökben, ám egyelőre az egészség és a biztonság a legfontosabb mindenki számára – nyilatkozta az énekesnő.

A turnényitó québeci koncert teljes egészében:


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Satrianinak megvan a 2021-es budapesti időpontja: