Calvin Harris kísérgeti Rihannát

// 2011-10-18

Nemrég jelentették be, hogy Rihanna európai turnéján Calvin Harris hergeli a közönséget egyszemélyes elő zenekarként. Így a december 8-án is a skót dalszerző-énekes-dj nyitja a Rihanna-showt a Papp László Budapest Sportarénában. A rekordokat döntögető koncertturné pesti állomására jegyek korlátozott számban még kaphatók a szervező Live Nation oldalán és a TicketPro hálózatán.

Rihanna most Európát szédíti

Calvin Harris közel egy évtizede gyűri a zeneiparban, eközben összejött hét Top10-es sláger, melyek közül az I’m Not Alone és a Dance Wiw Me (feat. Dizzee Rascal) még  az angol slágerlistát is vezette. „Calvin tökéletesen illik a Loud turnéhoz, mégis valami egyedit fog hozni, ami igazi élmény lesz a rajongóknak” – cukrozta Harrist Rihanna.

Az énekesnő idei turnéja Calvin nélkül is óriási siker világszerte, a koncertkörút végéig közel másfél millióan látják majd a showt élőben a különböző koncert helyszíneken. Rihannának sikerült megdöntenie a londoni O2 Aréna eddigi rekordját is, ahol 10 teltházas koncertet ad az ősz folyamán, ehhez hasonló pedig még senkinek nem jött össze a sportcsarnok megnyitása óta.

Még jó, hogy a budapesti koncerten is elhangzik a szexi sztár valamennyi slágere, köztük a több millió példányban elkelt Umbrella, Only Girl (In The World), SOS és a What’s My Name is. Korlátozott számban még jegyek is válthatók az eseményre a szervező Live Nation weboldalán és a TicketPro országos hálózatán. Az normál jegyek árai 12 és 21 ezer  forint között szóródnak, de a VIP-jegy több, mint 50, míg a színpadi belépésre jogosító tikett több, mint 60 ezer forintba is belekerül.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)