Busáék gulyásgőzben füstölik a Tilos Maratont – LIVE

// 2010-06-03

Az idei (június 2-től 8-ig dúló) Tilos Maratonon is zenével és kajával hálálja meg az adományokat a rádió, a csütörtöki bulit közvetítjük is a Dürerből. Hiphop lesz a főcsapás, de a magyaros és indiai módra is külön elkészített gulyás illatába némi triphop- és dancehall-füst is keveredik majd.

 

Már délután négytől lehet homályosulni, aztán nyolctól Busa István és pajtásai produkcióján mély levegőt véve csúszhatunk a zárásig tartó beatbox-freestyle-jam-turmixba. Igyekszünk kameránkkal, is minél korábban bekapcsolódni a buliba, a nyolcas kezdésű allstar-gálát már nagyon szeretnénk közvetíteni azoknak, akik képtelenek eljutni a Városligetig. 

 

Biztos, hogy tudni fogsz a kezdésről, ha bemászol Twitter-csatornánkba, vagy ha Facebookon haverkodsz velünk, de a Koncertblog címlapján is feltűnően és szokatlanul hatalmas kép tájékoztat majd az időpontról.

 

A buli ingyenes, de adhatsz pénzt a Tilos-cuccokért (“logóval emblémázott pólók, táskák, bringás-kiegészítők és más érdekességek”), ezzel segítve a rádió társadalom-építő tevékenységét.

 

Hatodikán, azaz három nap múlva lesz a Dürerben az Antirasszizmus Napja Fesztivál 2010, arról a Copy Con-koncertet láthatjátok a Koncertblog képernyőjén, de erről még lesz szó.

 

Ez lesz ma:

 

 

Látványkonyha – Haza&Haladás stáb | Menü: Gulyás 2féleképpen: magyaros- és indiai módra

 

16:00-17:00: dj Kolbász

 

17:00-18:30: Tomanek

 

18:30-20:00: Chi-Korea

 

20:00-22:00: B-Boy’s day

Busa Pista presents Tilos Hiphop Slam/Dancehall Allstars:

Busa Pista, Bobakrome, Ponza, Kemon, Zomblaze, Mr. Masters

 

22:00-től zárásig: HipHopJam

Future, Ozon, Zomblaze