Budapest arcai a 4Bro Dowtownban

// 2016-01-25

Budapest sötét és Budapest csajos oldala – a nagyhírű bulinegyedi Kolor utódjában, a 4Bro Dowtownban mindkét arcát megismerheted a Budapest Dirt és a Cécile sorozatokon, keddenként, kábé kéthetente. Január 26-án a Whiskys aka Ambrus Attila meséli a Dirtön a saját sztoriját, egy héttel később a Cécile-en pedig három luxusszállodai dolgozó mások, sztárok, politikusok sztorijait.

4bro downtown absolut budapest dirt Ambrus Attila whiskys bulinegyed cécile luxusszálloda hotel igazgató boy szobalány könyv botrány király utca csörsz utca buda ingyenjegy nyereményjáték robin hood Ganxsta Zolee városi legenda tabu pletyka titok keramikus sztár világsztár hoki kordos szabolcs

Sztárkeramikus

Mikor lesznek, hogy lesznek?

Január utolsó keddjén, 26-án este nyolctól – teljes nevén – Absolut Budapest Dirt a Whiskyssel, egy héttel később, február első keddjén pedig Cécile – Luxushotel következik, szintén este nyolctól, kb. tizenegyig.

Hol lesz, mennyiért?

November végén a nagyhírű, bulinegyedi Kolor átalakult, és 4Bro Downtown néven nyitott meg újra, utalva a legendás budai, Csörsz utcai szórakozóhelyre, mely az első igazán nagybulis hely volt Budán. Az akkori ígéretek arról szóltak, hogy a Downtown küldetése, hogy visszacsábítsa a Bulinegyedbe (így, nagybetűvel!) a magyarokat – az ambíciózus tervhez mindenféle extrákat is rendeltek: kettő ezek közül a Budapest Dirt és a Cécile. A whiskyses, 26-ra Dirtre elővételben egy ezres, a helyszínen egy kétezres a belépő, míg a Cécile ingyenes. Ha elfogynak a jegyek/helyek, akkor sem kell hazamenni, vagy el se indulni, ugyanis a 4Bróban fönt és lent is ingyen lehet nézni online streamen a beszélgetéseket.

Kedvenc hoteles filmünk (előzetes)

Mik lesznek?

Vagány, tényleg izgalmas beszélgetős estek a Bulinegyed közepén súlyos titkokkal és kőkemény sztorikkal, a magyar Robin Hooddal és az igazi világsztárok titkainak tudóival.

Budapest Dirt a Whiskyssel

A Dirt sorozat tabukról, városi legendákról, suttogó propagandákról szól, titkos bugyrokról szól, és az elképzelés szerint minden alkalommal egy-egy ilyen tabut döntenek meg / titkot fecsegnek majd ki. A vendég pedig nem más, mint a magyar Robin Hood; a szimpatikus, egyben legeredményesebb, “legsikeresebb” magyar bankrabló; Ganxsta Zolee példaképe; a korábbi válogatott hokis; a legismertebb, sőt sztárkeramikus, aki azzal is be tud kerülni a hírekbe, ha ellopják a pénztárcáját – szóval, a vendég Ambrus Attila aka Whiskys.

4bro downtown absolut budapest dirt Ambrus Attila whiskys bulinegyed cécile luxusszálloda hotel igazgató boy szobalány könyv botrány király utca csörsz utca buda ingyenjegy nyereményjáték robin hood Ganxsta Zolee városi legenda tabu pletyka titok keramikus sztár világsztár hoki kordos szabolcs

Cécile – Luxusszállodák

Konkrétan nem nevezik meg, milyen munkakörű szállodai dolgozók érkeznek február másodikán a Király utcába, de az esemény leírásából arra következtetünk, hogy lesz egy szállodaigazgató (“hogy lesz valaki több tíz évig hoteligazgató?”), egy boy (“milyen dúsdazdag emberekkel találkozik egy boy?”) és egy szobalány is (“milyen titkokat tudnak a szobalányok a politikusokról?”). Szaftos pletykák és régi sejtések elevenednek meg, és válnak súlyos, de remélhetőleg nem nyomasztó igazsággá. A műsor ötlete és alaptémái Kordos Szabolcs: Luxushotel Hungary – A budapesti szállodák legféltettebb titkai című könyvéből származnak.

Hype

  • Egy viszki a Whiskyssel.
  • A Bulinegyed visszahódítása a tüllszoknyás angol legénybúcsú-turistáktól.
  • Sosem hallott sztorik a világsztárokról.
  • Hatékony hoteligazgató-lebarátkozás esetén szállodai karrierépítés lehetősége.

Játék

Melyik rendszeres 4Bro Downtown-dj készítette szilveszteri bulizós podcastünket?

Ha a whiskyses Budapest Dirtre mentél volna ingyen, megfejtésed Dirt tárggyal vártuk január 26-án, délután négyig a jatek@koncertblog.hu-ra. Nyertesek: Nyárondi Viktor és Takács Kitti. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük az eseményre bejutás módját.

Ha megnyerted volna a Cécile – Luxusszállodák ötletét adó könyvet, akkor február 2-án, délután kettőig vártuk a megfejtést szintén a jatek@koncertblog.hu-ra, de Cécile tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül három nyertest választottunk: Burkus Bettinát, Kalmár Lajost és Lukács Nórát, akik Kordos Szabolcs: Luxushotel Hungary – A budapesti szállodák legféltettebb titkai könyvét kapják meg a Cécile – Luxusszállodák programon február másodikán a 4Bro Downtownban. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a nyereményátvétel menetét.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!