Britney Spears már Budapesten

// 2011-09-28

Ha valaki valamelyik pesti utcán vagy hotelban Britneyt vélné fölfedezni a közeli napokban, nem biztos, hogy tévedne. A pénteken (szeptember 30-án) este 9-kor a Papp László Budapest Sportarénában kezdődő koncertjére érkező popdíva családjával már szerda reggel landolt a Liszt Ferenc Repülőtéren. Britney koncertjére jegyek még kaphatzók a rendező Live Nation honlapján és a TicketPro országos hálózatán.

Vajon kinek a nyakába ül Britney az Arénában?

A szeptember 30-i koncertje előtt tehát két napig Budapesten pihen családjával Britney Spears. Hogy aztán a pénteki föllépésén kipihenten száguldja be a színpadot a Papp Lászó Budapest Sportarénában. Az est programja követekzőképpen fest: fél 7-kor nyílnak az Aréna kapui, fél 8-kor kezd a hazai Karmatronic, majd 8 után 10 perccel a dekoratív amerikai lány duó, a Destiny & Paris következik, hogy este 9-kor elkezdődjön az utóbbi évek balhéi után újra csúcsformában pörgő Britney Spears showja.

Márcsak egy kérdés maradt: ki lesz a szerencsés férfi, akit az énekesnő színpadra szólít a How I Roll című számban és a nyakába ül? Nos, a szerencsés olyan is lehet, aki eddig még nem váltotta meg jegyét. Belépők ugyanis korlátozott számban még kaphatók a showra. Az árak 9 900 és 21 900 forint között szóródnak és a Live Nation oldalán vagy a TicketPro országos hálózatán kaphatóak a zsugák.