Bolond, aki sír – párosjegyet nyertek a TNT-szilveszterre, a Millenárisra!

// 2014-12-23

A karácsonytól egészen az utószilveszterig húzódó időszak bulimaratonjának nyereményjátékait a TNT-szilveszterrel indítjuk – megvannak a jegynyertesek az újra aktivizálódó TNT szilveszteri koncertjére és bulijára a Millenáris-Teátrumba! És íme, az interjúnk a frontember Dobrády Ákossal,

A TNT a Budapest legnagyobb retrobulijaként hirdetett eseményen indítja a TNT – Vissza a jövőbe elnevezésű turnét. A kilencvenes évek legendás duója legutóbb 2011-ben adott koncertet, mégpedig nagykoncertet, a teltházas Papp László Budapest Sportarénában. Mostani visszatérésük nem egyszeri alkalom, és így nem is egy nagy eseményre koncentrált, hanem országos turné, mely most szilveszterkor indul.

Dobrády Ákos és Inti (Zuber Krisztián) megújult koncertműsora mellett lesz We Love Retro Party Orbán Dj-mix Tamással, illetve két sztárvendég is fellép, a szintén a kilencvenes években sztár Happy Gang és dj Dominique.

Az elővételben négyezer-kilencszáz forintba kerülő állójegyek a küzdőtérre szólnak, így a tömeggel együtt sodródhatsz az éjszaka folyamán, nincsenek kiépített ülőhelyek, de persze itt lesz bárpult, ahol a buli alatt is folyamatos lesz a kiszolgálás.

Az ötezer-kilencszázas (elővétel) ülőjegyekkel a küzdőtéren lévő kiépített ülőhelyeken foglalhatsz helyet, de kihasználhatod az állóhely kínálta, küzdőtéri lehetőségeket is. Ezzel egész estére biztosítod a helyed, és ha kedved támad táncra perdülni, utána visszatérhetsz megpihenni.

Az előre vásárolva kilencezer-kilencszáz forintba kerülő vipjegyekkel külön bejáraton, sorbanállás nélkül juthatsz be, éjfélkor pezsgőt kapsz a koccintáshoz, és jár az ilyenkor obligát korhelyleves, virsli és lencsefőzelék is. Lehetőség van külön asztalfoglalásra is, melyet a 06-70-944-3888-as számon lehet megtenni. Vipjegyekből összesen kétszáz van, tehát érdemes sietni. Jegyeket egyrészt itt érdemes, másrészt nálunk lehet nyerni:

Játék, nyertesek

Mi a címe a dalnak, melyet a TNT legutóbbi, 2011-es koncertjére írt? (Segítség akkori cikkünkben, a helyes válasz: Mézédes.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu-ra vártuk TNT-szilveszter tárggyal december 30-án, kedden délig. A helyes megfejtést küldők közül öt nyertest választottunk, akik ingyen mehetnek a 31-i TNT-szilveszterre, a Millenáris-Teátrumba: Csongrádi Balázst, Homonnai Mártát, Pásztor Saroltát, , Tiefenhart Ilonát, Zagyva Gábort. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!