Boldog, ipari hardcore – New Kids Party a Blogban, felvétel a Koncertblogon

// 2011-12-18

Törzshelyünkön, a Blog Music Clubban szombaton a hardcore-zenékhez vonzódó bátraké volt a szerencse – a Subculture Revolution egy minden ízében változatos és fület gyönyörködtető lineupot dobott össze – a posztban egy másfél órás felvétel figyel a partyról.

A hazai szcéna legjobbjai gyűltek össze, hogy leróják tiszteletüket a hamarosan bemutatásra kerülő New Kids Nitro című film előtt egy happyhardcore és industrialhardcore stílusokkal, illetve azok alfajaival tarkított kéttermes bulival.

Az egyik, Turbo Stage nevű teremben a happy- és mainstylehardcore jeles képviselői pörgették a fülbemászó dallamokat. Eközben a másik teremben az indusztriálisabb ütemharcosok gyalázták szét a hangtechnikát, közben természetesen az ifjú titánok is felbukkannak a színen.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)