Beth Ditto kínjában menstruál

// 2009-11-30

A Gossip énekesnője, Beth „rohadtdagadtvagyokdeleszarom” Ditto szombati Londonban adott fellépése kezdetén bejelentette, hogy négy perce kezdett el menstruálni. Normál esetben ez akár egy menő megnyilatkozás is lehetett volna, de ennek a nőnek valamiért sosem jön össze, hogy vicces, vagy legalább szórakoztató legyen a színpadon.

Persze a potenciál benne lenne, hiszen leszbikus és 100 kiló fölött van, de valahogy mégis inkább csak undorító és erőltetett lesz a legtöbb gesztus, amivel próbálkozik. Kétségtelen, hogy figyelemfelkeltő jelenség és zenekarának(Gossip) is van egy pár tök jó slágere, mégis az egymást követő gusztustalan dolgai egyre visszataszítóbbá teszik sokak számára, mint például számomra. Tényleg próbálok pozitívan hozzáállni az efféle exhibicionizmushoz , de teszem fel a kérdést, kinek érdekes az, hogy ő menstruál és pláne úgy, hogy legtöbbször így fest a színpadon.

 

Nem akarok én gonoszkodni.

 

Értem, hogy azért kell minél inkább túlhangsúlyozni a túlsúlyos testet és az abban rejlő folyamatokat, hogy senki ne sugdolózzon róla a háttérben. Felvállalja, arcba tolja, hogy egy részről elhallgattassa az élcelődő hangokat, másrészről pedig megbotránkoztasson és felhívja a figyelmet zenekarára. Ez a módszer bevált már többször is, mint például anno az Of Montreal frontemberének, akinek még kövérnek sem kellett lennie ahhoz, hogy színpadi meztelenkedésével zenekarára terelje a figyelmet, ami tulajdonképp egészen máig kitart.

Visszatérve a Gossip énekesnőjére, nyilván én sem gondolom, hogy elég a tartós hírnévhez, hogy ha valaki meztelenkedik és botránkoztat. Ez a zenekar tényleg jó, csak az a szomorú, hogy ennyit kell bohóckodni ahhoz, hogy valakire odafigyeljenek. Persze amíg az ilyesmit címlappal honorálja az NME, nem hiszem hogy ez a közeljövőben megváltozik
 

Az is benne van a pakliban, hogy Beth valahogy kompenzálni akarta nézőit, hiszen megfázása már egy ideje elhúzódik, ami miatt többször is elnézést és szünetet kért a fellépés alatt. Jobbulást és kevesebb ilyen megnyilatkozást kívánok neki tisztelettel!

Most pedig jöjjön egy klip, ahol szerencsére csillogó cuccokban és nem meztelen állapotában láthatjuk a kétségtelenül nem csak méretei miatt karizmatikus frontembert:

 

Címkék: , ,