Az vagy, amit teszel – ingyenes Helló, Hősök Fesztivál a Parkban

// 2014-06-09

A Hősök Tere projekt célja, hogy mindenkinek, legyen az magánszemély, cég, civilszervezet, mely velük együtt úgy gondolja, szükség van hétköznapi hősökre, akik inspirálják azokat, akik a környezetükben élnek. Hisznek benne, hogy ezzel tudnak hatni a világra – higyjünk mi benne, és bulizzunk velük június 15-én, vasárnap este, a Budapest Parkban, az ingyenes Helló, Hősök Fesztiválon!

Magyarországon tízből nyolcan úgy gondolják, nem tenne értük senki, ha az utcán bajba kerülnének. Félelem és közöny – ez jellemzi az embereket az esetek többségében, ha a mindennapokban valaki segítségre szorul.

A Hősök Tere kezdeményezésben részvevő magánszemélyek, cégek, civilszerveztek mind hisznek abban, hogy bárkiből lehet hétköznapi hős, csupán azzal, hogy tesz a körülötte élőkért, amikor csak tud. Ezt hirdeti a szlogen is: Az vagy, amit teszel! Ehhez nem kell különlegesnek lenni, csak föl kell ismerni, hogy ami az utcán történik, az ránk is tartozik.

A június 15-i Helló, Hősök Fesztiválon azokat ünnepeljük, akik nyitott szemmel és szívvel járnak a világban, és készek tenni, kiállni másokért a mindennapokban. A Budapest Parkban tartott ingyenes rendezvényen többek között fellép a Nagy-Szín-Pad-nyertes Mary Popkids, az Ivan & the Parazol, az Anna and the Barbies és Halott Pénz. A slampoetry hazai nagyágyúi is mind “hőstémában” fűzik egymásba a szavakat: Saiid (Akkezdet Phiai), IndianaSzínész Bob, a csaj-slammer Hugee és Simon is fellépnek.

A nagyszínpad műsorai délutáén fél hattól este tízig tartanak, Péter Petra (Jazzy Rádió) és Buda Márton (Petőfi Rádió) moderálásával, melyet el- és felszabadult buli követ a Tesco Discóval hajnalig.

A színpadi programok mellett lesz barátkereső doboz felnőtteknek, Hősképző és Hős-camino a tettekre vágyóknak. A kilátogatók a zenei programokon kívül a Hősök Tere kezdeményezés alapítóival és képviselőivel is találkozhattok már délután négytől. Még több program itt.

A csütörtökön kezdődő focivébé összes meccsét megnézheted a Parkban kivetítőkön, tehát az sem akadály, hogy elmenj, ha virtigli focirajongó vagy, és egy meccset sem bírsz kihagyni. A vasárnapi program Brazíliában: este hattól Svájc-Ecuador, nyolctól Franciaország-Honduras, éjféltől pedig Argentína-Bosznia-Hercegovina.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!