Az utolsó szabadtéri party – jegyet nyertek a Normafa-openairre!

// 2014-08-26

Augusztus utolsó péntekén, 29-én újra klasszikus, több helyszínes és stílusú elektronikus zenei party a Normafánál, egész pontosan Csillebércen – a valószínűleg utolsó szabadtéri buli több szervezőcsapat összefogásával valósul meg, jellemzően a stílusukban aktuálisan vezető brigádokkal. Lesz techno/house-, goa-psy- és break-helyszín – megvannak a Normafa-openair nyertesei!

A techno/house-, vagyis a Minimál-house-reptér elnevezésű helyszín a vezető hazai technoparty-szervező, a jövőre tízéves NVC, a house-ban élenjáró Hi!Fly, illetve az idén már ötödik, margitszigeti Sun Goes Down fesztivált jegyző Stayfly összefogásának eredménye.

Az NVC keménytechno-vonalas huszárait küldi a hegyre: ott lesz kedvenc techno-dj-nk, régi-régi jóbarátunk, Dr. Zoidberg, illetve Sinko. A Hi!Fly-tól az Yvel&Tristan duó és Sobek érkezik, míg a Stayfly-t vezetője, Alive képviseli.

A goa-psy-részért (Goatisztás) csak egy szervező, az Y-Production felel, ennek megfelelően zenél a leginkább fullont játszó főnöke, Hruscsov, Sasával back-to-backben, lesz Green Cosmos liveact, illetve dj Psyletzky, QY és Kezo.

Psyletzky és Botond live-szettje a múlt hétvégi (augusztus 23.) tárnoki katlanpartyn
  
Normafa – Törtalakulótér nevezetű break-területen a mostanság vezető breaker-szervező, a Ninjabreakz, illetve az Eatbrain érdeme (For the B My Lake 2015 gamer: The Normafa – Törtalakulótér stage will be hosted by the leading break promoter group, Ninjabreakz and Eatbrain together). Ott lesz a hazai partyvilág doyenje, Palotai, Jade az Eatbraintől, a Ninjabreakz első embere, Krueger, Cybershot, valamint Siet és Norm, akik együtt pörgetnek.
A Ninjabreakz-főnök Krueger nyári mixének második része

A bulit konkrétan a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidőközpontban (XII. kerület, Konkoly Thege Miklós út 21. – térkép) tartják, és pénteken este már kilenckor elkezdődik. A zenei program mellett lesz fényfestés és más vetítések, a Night Projection jóvoltából. A belépő ezerötszáz, kétezer és kétezer-ötszáz forint, attól függően, kikor érünk oda, de nálunk van három párosjegy ingyen:

Játék – nyertesek

Ki játszott Dr. Zoidberg mellett 2010 szeptemberében a megváltozott helyszínű Normafa-openairparty NVC-helyszínén, melynek programját élőben közvetítettük? (Segítség akkori cikkünkben, a helyes válasz: Subotage, Ioda, Merovingi, Bernathy&Son.)

A megfejtéseket pénteken délután háromig vártuk a koncertblog1@gmail.com címre Normafa tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül három nyertest választottunk, akik másodmagukkal ingyen mehetnek a péntek esti Normafa-openair partyra, a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidőközpontba: Bárány Péter, Dombrádi Tamás, Feledi Balázs. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!