Astoria Illegal: ill Fest

// 2010-01-16

2043-ban járunk, fiatalok egy csoportja keverőkkel es elektronikus fegyverekkel felszerelkezve visszafoglalta az Astoriát a Birodalomtól, majd beleégették jelüket a szmogette, savas betonba.
 

Aki ott volt, sosem felejti el.
 

Harcostársak, nézzük a képeket és a remek streamet:

 

 

 

A titkos és természetesen illegál party-t a Wacky Parties szervezte, és Ill Fest néven kereshettek rá, ők ezt írják magukról:

 

“A havonta megrendezendő bulik helyszínei aluljárók, zöld övezetek, és elhagyatott épületek lesznek, ahol DJ-ket és liveacteket hallhattok majd.Természetesen a vizuál sem marad el, a dia, és videó vetítésekről a Teleszubjektív és a Káosz média gondoskodik. Helyet kap a rendezvényeken az utcai és a modern művészet sok más formája is.Az első iLL Fest január 15-én lesz a …. aluljáróban, ahol többek közt fellép James McArdle a Construct DJ-e, és alapítója Manchesterből.( info, és mixek: www.constructindustries.com ) Astoria lineup: – James McArdle (Construct) UK – Captain Knuckles – Dolfy – Boolint b2b Woody – Port De ez még nem minden! Másnap (január 16-án szombaton) folytatódik a party a …… aluljárójában ahol fellép: – Mango – NVC DJs – Captain Knuckles – Sick asa Dog (LIVE) – Port’

 

És most csak így, egymás alá felcsesszük a képeket, mert hajnali fél öt van. Holnap majd lesz tuti lájtboxos gallery. Jó éjszakát!

 

Menet közben telepítjük az itunes-t, idő hiányában

 

Szerelődik a nagcucc

 

 

 

Egy óra múltán megérkeztek a rendőrök

 

 

 

 

 

Címkék: