Arénába kéne menni! – nyerj jegyeket a Koncertblogtól!

// 2011-01-07

A Showtime Budapest által fölajánlott párosjegyekért játszhatsz a Koncertblogon. Nyerhetsz belépőket a Papp László Budapest Sportarénába a január 16-i ABBA – The Showra, Elvis utolsó zenekarának király-tribute-jára január 25-ére vagy a Hobo Blues Band utolsó koncertjére, február 12-ére. A Ghymes március 5-ei lemezbemutatója ugyan nem az Arénában lesz, de arra is sorsolunk párosjegyeket, a Budapesti Kongresszusi Központba.

Nyerj jegyet a HBB utolsó koncertjére!


A Showtime Budapest által fölajánlott párosjegyekért játszhatsz a Koncertblogon. Nyerhetsz tiketteket a Papp László Budapest Arénába a január 16-i ABBA – The Showra, Elvis utolsó zenekarának király-tribute-jára január 25-ére vagy a Hobo Blues Band utolsó koncertjére február 11-ére. A Ghymes március 5-ei lemezbemutatója ugyan nem az Arénában lesz, de arra is sorsolunk párosjegyeket a Budapesti Kongresszusi Központba.
Január 16-án pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza a show-t a Papp László Budapest Sport. A Magyar országon – Budapesten és Debrecenben – már tavaly is megfordult projekt kapta 2010-ben az IQ Magazin Limelight-díját a musical/show kategóriában. A 16-ai előadásra pedig a Koncertblog is kisorsol öt darab párosjegyet, melyekért ebben a posztban játszhatsz.
Elvis Presley utolsó zenekara, a TCB Dennis Jale énekessel lép föl ugyancsak a „Papplaciban”, január 25-én. Az est díszvendége a király egykori barátja és menedzsere, a zenekar beltagja, Joe Esposito lesz, aki halálakor is Elvis mellett volt. Öt darab párosjegyünkből innen nyerhetsz egyet.
Utoljára koncertezik február 11-én a Hobo Blues Band, az Arénában, aki erről lemarad, valószínűleg sosem láthatja többé a zenekart élőben játszani. Azok a szerencsés olvasóink viszont, akik helyesen válaszolnak a poszt alján föltett kérdésünkre, innen megnyerhetik a szervező Showtime Budapest által fölajánlott öt darab párosjegy egyikét.
Március 5-én, szombaton a ugyan nem az BSA-ban, hanem a Budapesti Kongresszusi Központban mutatja be tizennyolcadik, Szikraszemű címmel megjelent önálló albumát a Ghymes, de három párosjegyünkért ebben játszani is lehet a vonal alatt.A Showtime Budapest által fölajánlott párosjegyekért játszhatsz a Koncertblogon. Nyerhetsz tiketteket a Papp László Budapest Sportarénába a január 16-i ABBA – The Showra, Elvis utolsó zenekarának király-tribute-jára január 25-ére vagy a Hobo Blues Band utolsó koncertjére február 11-ére. A Ghymes március 5-ei lemezbemutatója ugyan nem az Arénában lesz, de arra is sorsolunk párosjegyeket a Budapesti Kongresszusi Központba.

Az ABBA óta a legjobb ABBA

Január 16-án pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza a show-t a Papp László Budapest Sportarénában. A Magyarországon – Budapesten és Debrecenben – már tavaly is megfordult projekt kapta 2010-ben az IQ Magazin Limelight díját a musical/show kategóriában. A 16-ai előadásra pedig a Koncertblog is kisorsol öt darab párosjegyet, melyekért ebben a posztban játszhatsz.

 

Elvis utolsó bandája

Elvis Presley utolsó zenekara, a TCB Dennis Jale énekessel lép föl ugyancsak a “Papplaciban”, január 25-én. Az est díszvendége a király egykori barátja és menedzsere, a zenekar beltagja, Joe Esposito lesz, aki halálakor is Elvis mellett volt. Öt darab párosjegyünkből innen nyerhetsz egyet.

 

Hobo Blues Band utoljára

Szintén az Arénában koncertezik február 12-én az utoljára fellépő Hobo Blues Band – aki erről lemarad, valószínűleg sosem láthatja többé a zenekart élőben játszani. Azok a szerencsés olvasóink viszont, akik helyesen válaszolnak a kérdésünkre, innen megnyerhetik öt darab párosjegyünk egyikét.

 

Ghymes-lemezbemutató

Március 5-én, szombaton ugyan nem a BSA-ban, hanem a Budapesti Kongresszusi Központban mutatja be tizennyolcadik, Szikraszemű címmel megjelent önálló albumát a Ghymes, három párosjegyünkért játszani is lehet a vonal alatt.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)