Álarcban a Pál Utcai Fiúk a Dürerben – közvetítés!

// 2011-02-16

Álarcosbállal egybekötött farsangi mulatságot tartott február 19-én, szombat este a Pál Utcai Fiúk a Dürer-kertben. A kőkorszaki alterbrigád előtt frissebb húsként a Magashegyi Underground kezdte a színpadon a bulit. (Az egész programot kb. fél tíztől itt a Koncertblogon is lehetett nézni.)

A farsangi koncertek hétvégéjén a Pál Utcai Fiúk a Dürer-kert nagytermét veszi be szombat este, az előzenekar pedig az exmegasztáros Bocskor Bíborkával teljes Magashegyi Underground lesz.

A PUF sztorijának elejéért a nyolcvanas évek közepére kell visszanéznünk. Akkoriban hamar a kultikus undergrond klubok színpadain találta magát a csapat, így rendszeresen játszott a Fekete Lyukban is. A kilencvenesek elején aztán országosan az egyik legnépszerűbb banda volt, 1993-ben még a BS-t is megtöltötte.

Talán a népszerűségbe fáradtak bele, de a kilencvenes évek közepén újra igazi közegükben, underground-klubokban, illetve fesztiválok kisebb-nagyobb színpadain tűntek föl.

Az utóbbi években, 2007-es utolsó lemezük óta újra aktívabbak, ennek pedig szerencsére a Koncertblog kamerája is tanúja volt tavaly, így saját koncertfelvételeinkkel illusztrálhatjuk ezt a posztot.

A Pál Utcai Fiúk Farsangi Álarcosbál jegyei elővételben 1700, a buli estéjén pedig 2200 forintba kerülnek.

Aki otthonról nézné a koncerteket (illetve a Magashegyi és a PUF között még egy tűzshow is lesz), kövesse a Koncertblog élőközvetítését a fönti stream-ablakban!