Adj már hangosságot! – MFC a Dürerben

// 2010-08-06

A hazai metál egyik legpenetránsabb ötösfogata játszik szombaton a Dürerben a német Laiddel kiegészülve. A Middle Finger Club a Wrong Side Of The Wall, a Stiff Bastard, a My Small Community, a Plastic Bitch és a Nuke zenekart ötvözi, akik így, csomagban árulják magukat a közönségnek és a szervezőknek. 

 

Új kezdeményezésük az MFC street team, ahol szimpatizáns aktivistákat gyűjtenek maguk köré, akik távoli városokban tartott marcangolás előtt szívesen promózzák a bulit plakátolással és közösségi oldalakon történő csábítgatással. A csapattagok aztán csemegézhetnek az MFC-s merchből, és tagsági kártyát is kapnak, amivel ingyen átjuhtatnak a koncerthelyszín smasszerein.

 

Az MFC egyik ütőerének, a Wrong Side Of The Wallnak pont a napokban jött ki videója a Purity Itself című darabra.

 

 

 

A fiatal úriemberek így vallanak nyarukról és a szombatról:

 

Nyár van. Elmentünk hát fesztiválozni, nyaralni, kertekben és parkokban italozni, elvertük az összes pénzünket, majd borzasztóan elkezdtük hiányolni egymást. Ha ezek közül bármelyik igaz rád is, azaz pénzszűkében vagy és kimarad a Sziget (esetleg biztosra akarsz menni, és előtte tesztelni, hogy bírod -e még a rákkenrollt), vagy elmondhatatlan kínokat okoz a hiányunk, akkor tarts velünk a spontán fénysebességgel összeharácsolt nyári Middle Finger Club csúcstalálkozóra, ahol az öt alap penészbrigád (Wrong Side Of The Wall, Stiff Bastard, My Small Community, Plastic Bitch, Nuke) mellett auditív kezelésben részesít titeket a Berlinből hozzánk látogató Laid is. A bál konok MFC dogmák alapján nőknek, törököknek, pékeknek és mindenki másnak ingyenes, a merch árak porba hullnak, a regionális jókedv pedig mennybe szökell majd előreláthatólag a Dürer Kert nagytermében 2010. augusztus 7-én, 20.00-ás kezdettel. Pina és adj!


MFC Crew