Ace nem áll meg – szombat estéd a hajón

// 2019-11-05

Ace Ventura pakol várhatóan orbitális bullert az A38-on november 9-én az Avatar jóvoltából.

Az Avatar Events az a goaparty-szervező csapat, amelyik kizárólag egytermes, nagy bulikat csinál, és a műfaj legnagyobb, a mainstream elektronikus szcénában is népszerű sztárjait hozza, ráadásul jóideje az A38-ra. Aktuális bulijukon, november 9-én, szombaton sem lesz ez másként, ugyanis vendégük: Ace Ventura. (És amúgy a következő eseményük most szokatlanul hamar lesz, egy hónap se telik majd el december 7-i Liquid Soulig, melyet szintén a hajót tartanak.)

Az izraeli előadő leginkább progis, progpsy-os, de megbízható forrásaink szerint olyan foresteket és nightfullonokat is ír, hogy leszakad az arc. Ugyan ezekkel konkrétan mi még nem találkoztunk így nevesítve, hogy az adott arcszakajtó track Yoni Oshrat (ez lenne a polgári neve) műve, de live-szettjeiben azért bőven ad ízelítőt, hogy milyen otthonosan mozog a psytrance különféle alstílusai között.

Az is biztos, hogy elképesztő hangulatú bulikat rak, legyen az a kedvenc fesztiváljai, a portugáliai Boom minden páros évben, a mi Ozoránk minden évben, vagy épp egy klubparty, mint amilyen a most hétvégi is lesz a hajón. Legutóbb ugyanitt egyébként 2017 februárjában lépett föl az Avatar szervezésében (akkori ajánlónk), de Budapesten, a Dürerben tavaly novemberben zenélt legutóbb, a Forever Psychedelicen. És hát nyilván minden évben lehagyhatatlan az ozorai lineupról is, vagyis mondhatjuk, hogy emberünk évente kétszer játszik nálunk.

Az érdeklődés ennek ellenére sem lankad iránta, amit jól mutat, hogy a mostani bulira is már háromezer fölött jár az érdeklődők száma, és az első körös, 4000 forintos elővételi jegyek már elfogytak. Egyelőre van még 4500-as és lesz majd valamennyi 5000-es is, de érdemes sietni, simán benne van, hogy egyszer csak kiírják a szervezők, hogy soldout.

A buli kezdése háromnegyed 12-re kiírva, ami az A38-on alap, mivel a koncertteremben, ahol a nagy bulik is vannak, este mindig koncertet tartanak. Most épp az Óriás zenekar egyetlen idei klubkoncertjét, amit magabiztosan tudunk ajánlani before-nak Ace Ventura előtt. Aki mellett a magyar goaszcéna két alapvetése, a SUN Festival-os Oleg és a labirhythm-es, radiozorás és Sangoma Records-os Tsubi szerepel a lineupon. Időrend cikkünk kedd esti megjelenésekor még nincs, de határozott tippünk szerint Oleg kezd, majd jön Ace négyórás live-special-szettje, a zárás reggel 6-ig pedig Tsubi dolga lesz; a buli vizuálja pedig Membrané.

Indulj a SUN Festivalra Mush és Oleg közös szettjével!

Ace Ventura: hív a Forever Psychedelic