ABBA-január Magyarországon

// 2011-01-07

Már egy hónapja tart és áprilisig be sem zár Győrben az ABBAWORLD kiállítás, január 16-én meg ismét a Papp László Budapest Sportarénába látogat a nemrég Limelight-díjjal kitüntetett ABBA – The Show produkció. Ennek tetejébe ezen a hétvégén, pontosan ma délután háromtól ABBA-weekendet tart a Juventus Rádió, így szinte a zenekar egész életműve műsorra kerül a hétvége során.

Már egy hónapja tart és áprilisig be sem zár Győrben az ABBAWORLD kiállítás, január 16-én meg ismét a Papp László Budapest Sportarénába látogat a nemrégiben Limelight-díjjal kitüntetett ABBA – The Show produkció. Ennek tetejébe ezen a hétvégén, pontosan ma délután háromtól ABBA-weekendet tart a Juventus Rádió, így szinte a zenekar egész életműve műsorra kerül a hétvége során.
Az ABBA – The Showra még a Koncertblog öt párosjegyéért is lehet játszani, ahogy a Juventus hétvégéjét is nyereményjátékok sora tűzdeli, melyekből kiállítás és koncertjegyek egyaránt leesnek a kedves hallgatóknak.
A kiállítás megnyitóján a Koncertblog is ott járt december 3-án, úgyhogy bízvást mondhatjuk legalább egy látogatást mindenképpen megér az is. A január 16-án Arénában rendezendő ABBA THE SHOW, THE ULTIMATE TRIBUTE TO ABBA produkciót meg nemcsak azért érdemes megnézni, mert az kapta meg 2010-ben a brit IQ Magazin által minden évben kiosztott Limelight-díjat egyikét a musical/show kategóriában.Már egy hónapja tart és áprilisig be sem zár Győrben az ABBAWORLD kiállítás, január 16-én meg ismét a Papp László Budapest Sportarénába látogat a nemrégiben Limelight-díjjal kitüntetett ABBA – The Show produkció. Ennek tetejébe ezen a hétvégén, pontosan ma délután háromtól ABBA-weekendet tart a Juventus Rádió, így szinte a zenekar egész életműve műsorra kerül a hétvége során.

Az eredeti ABBA

Az ABBA – The Showra még a Koncertblog öt párosjegyéért is lehet játszani, ahogy a Juventus hétvégéjét is nyereményjátékok sora tűzdeli, melyekből kiállítás és koncertjegyek egyaránt leesnek a hallgatóknak.

Az ABBAWORLD megnyitóján a Koncertblog is ott járt december 3-án, úgyhogy bízvást mondhatjuk, legalább egy látogatást mindenképpen megér. A január 16-án, az Arénában rendezendő ABBA THE SHOW, THE ULTIMATE TRIBUTE TO ABBA produkciót meg nemcsak azért érdemes megnézni, mert az kapta meg 2010-ben a brit IQ Magazin által minden évben kiosztott Limelight díjat a musical/show kategóriában.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)