A Valyo az utolsó cseppeket is kisajtolja a nyárból

// 2018-09-13

És milyen jól teszi! Szeptember végéig még nyitva lesz Budapest egyik legjobb szabadtéri helye, lássuk a programokat.

Ahogy heti eseményajánlónkban is írtuk, még egész szeptemberben nyitva tart a Valyo Kikötő. Nézzük, milyen programok lesznek a zárásig.

Elektronika

Szeptember 14-én, pénteken, technobuli lesz nem kevesebb mint tizenkét dj-vel, közülük Johnny Miller a szülinapos. Az esemény neve Drinking Meanwhile Techno, amiből arra következtetünk, hogy kollégái alaposan meg akarják ünnepelni Johnnyt.

Rögtön másnap, szombaton a house-é a főszerep, a lehető legváltozatosabban: lesz micro-, deep-, tech- és afro-house, legalább hét dj-től. A bulit az Erasmus Dark Rave szervezi, mely egy erasmusos diákokból álló csapat. Azt ígérik, leviszik a közönséget az underground legmélyebb bugyraiba.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Valyo – Város és Folyó (@valyovalyo) által megosztott bejegyzés,

Egy pécsi bázisú zenei alkotóközösség, a Betwixt csapata szervezi a szeptember 19-i estét. Szabadon garázdálkodnak az elektronikus zene több műfajában is, a Valyóra house-, techno- és trapszettekkel készülnek.

Minden Betwixt-buli teljesen egyedi és megismételhetetlen, spontán, organikusan fejlődő, kezdetben szeppenten mosolygó, a végén pedig kedélyesen hancúrozó.

– olvasható a Facebook-oldalukon. Nincs több kérdésünk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Valyo – Város és Folyó (@valyovalyo) által megosztott bejegyzés,

Az Upment csapat idei utolsó szabadtéri bulija a Valyón lesz, szeptember 26-án. Műfajilag progresszív és breakbeat lesz a fő vonal. Addig is itt egy szett az este leghíresebb fellépőjétől, Retroidtól:

 

A legtöbb esemény az elektronikus zenéről szól, de van más is terítéken. Szeptember 17-én vetítik a Durr, durr és csók című filmet, mely egy igazi hollywoodi bűnügyi dráma, nyomozással, vérrel és hullákkal.

Szeptember 21-e a béke nemzetközi világnapja, ennek alkalmából reggae-este lesz délután öttől. Fellép majd a Roots 4Ward, G Ras & Fyah Rebels és a Heartical Youth Sound & Family.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Valyo – Város és Folyó (@valyovalyo) által megosztott bejegyzés,

A Nosnach és a Meszecsinka Duó ad akusztikus koncertet 25-én, este héttől.

A hónap utolsó péntekén, szeptember 28-án pedig a Valyo Kikötő utolsó idei bulija jön, a stoner rock és a pszichedelikus pop jegyében. Fellép az osztrák Dusk, a Grabanc, az Indeed, az Űrhajó, az Entrópia Architektúra és a Lemurian Folk Songs.

 

Minden eseményt megtalálsz a Valyo Kikötő Facebook-oldalán, ide kattintva.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Valyo Kikötő / Facebook