A Sorozatgyilkosok vérengzése a Parkban – vipjegyet nyertek Xzibitre, B-Realre és Demrickre!

// 2014-09-11

Vasárnap is folytódik a Budapest Park parádás nyárzáró szériája, ezúttal egy súlyos rapkoncerttel. A The Serial Killers igazi amerikai hiphop/rap-szupergrup, Xzibittel és a Cypress Hill-es B-Reallel, akikkel ráadásul a pofátlanul fiatal Demrick érkezik. Megvannak a nyertesek.

Xzibit & Demrick & B-Real

Alvin Nathanial Joiner – gondoltad volna, hogy így hívják Mr. Xzibitet? A detroiti rapsztár, most nem egyedül érkezik a Parkba, hanem a The Serial Killer formációval. Xzibit és B-Real 2013-ban döntötték el, hogy összeállnak egy virtigli hiphop-rapes szupergruppá. Xzibit már tízéves korában elkezdett rímeket faragni, és a füle folyton a rádióra tapadt, elég korán megalapozva, hogy mi lesz, ha nagy lesz.

Nem sokkal később a családi zűrök miatt elszökött otthonról, és tizenhét éves korában elkezdte karrierjét egy kaliforniai látogatásnak köszönhetően. 1996-ban készült el az első debütáló albuma, az At the Speed of Life címmel. Első klipje a Paparazzi volt, melyben elmondta, hogy számára miről is szól számára a rap – de igazából ugyanarról, mint minden feka rappernek, pénzről és hírnévről.

Ezután két évvel érkező második albumát a fiának írta (The Foundation) és ismét bejáratott témát járt körbe rajta: vagyis hogy “egyszer fent, egyszer lent”. Ezen az albumon már Snoop Dogg, Dr. Dre és Kurupt is közreműködött. Voltak fimszereplései, pl. a Kisiklottakban, az xXx-ben, a 8 mérföldben. Tévézett is, például biztosak vagyunk benne, hogy mindenki emlékszik még az MTV Pimp My Ride műsorára. Sőt, videojátékban is felbukkant, ő kölcsönözte a hangját Abbotnak a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay nagy sikerű aratott játékban. Azután szerepelt egy verekedős játékban is, a Def Jam: Fight for NY-ban, Snoop Dogg-gal együtt aki Crow-t alakította. És persze a Pimp My Ride műsor játékváltozatából sem hiányozhatott, ahol saját magát játszotta el.

Nyilvánvaló, hogy ha azt mondja bárki, hogy Cypress Hill, egyből egy ütős lowrider jut eszünkbe, de persze nem az amerikai tuningautók, hanem a zene a Cypress Hilltől, melynek frontembere szintén a Serial Killer csapatát erősíti. A Cypress Hill a legnagyobb latinos rapbandának számítanak, az elsők, akiknek sikerült platinaeladásokat produkálniuk, amit aztán többször meg is ismételtek. Azért is imádják őket, mert rapperként természetesen legalizálnák kannabiszt, amivel részünkről sem lehet nem egyetérteni. Kevesen tudják, hogy a banda neve eredetileg DVX volt, de miután Mellow Man Ace kilépett, megváltoztatták Cypress Hillre.

A formáció a parkos koncertre egy fiatal tehetséggel, Demrickkel egészül ki. Demrick, avagy korábban Young De, Los Angelesben él. A stílusa nyers, de ugyanakkor valahogy mégis lelkes. Számai egész egyszerűen az életről, barátokról, családról, és azokról emberekről szól, akivel találkozik az út mentén, és a legtöbb inspirációt a mindennapi életből meríti. Együtt dolgozott már többek közt Kurupttal, Snoop Dogg-gal, Too$ Horttal is.

A srácoktól elég durva buli várható, tavaszi európai turnéjuk is annyira sikeres volt, hogy egy második menet erejére a rajongók visszakönyörögték őket a kontinensre. Aki szereti az igényes és elképesztően brutális energiájú bíró, őszinte hiphopot, annak ott a helye most hétvégén a Budapest Parkban.

A koncert magyar fellépője a Hősök, a belépő szeptember 13-án, szombaton reggel nyolcig 4999, utána és a helyszínen 5999 forint. Nálunk azonban akad három páros vipjegy.

Játék

Kivel szerepelt együtt állítólag pár éve egy szexvideóban 50 Cent, ami miatt beperelték? (Segítség korábbi hírünkben, a helyes válasz Lestonia Levinston.)

A megfejtéseket a koncertblog1@gmail.com-ra vártuk Serial tárggyal szeptember 14-én, vasárnap délig. A helyes megfejtést beküldők között három nyertest választottunk, akik másodmagukkal ingyen mehetnek az aznap esti The Serial Killers (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill]) & Demrick koncertre, a Budapest Parkba: Szépvölgyi Katalint, Mogyoróssy Diánát és Orosz Andrást. A nyertesek a Facebook-oldalunkon is közöltük. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

Kodácsi Boglárka

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!