A legnagyobb hiphopfejek – partyfelvételek a Budapest Parkból

// 2012-05-19

Péntek este megnyílt a Budapest Park nagyszínpada is, de a partyhelyszínen is komoly események zajlottak – a Subculture Revolution Special Bass kiadással jelentkezett, és összecsapott a legnagyobb hazai hiphopfejekkel. A fergeteges partyt a Koncertblogon élőben közvetítettük, és most megmutatjuk a felvételeket a posztban, összesen négy és fél órában.

Az első partyfelvétel három órában

A Subculture Revolution-ös dj Savage és mc Fantom alá a Vinyl Warriors szkreccselt, a magyar beatboxbajnok Döme beatboxolt, miközben a szöveget – Fantomon kívül – a brainses mc Columbo, az Irie Maffiá-s Kemonnal, a PASO-tag Krsa és a rewindos Zeek nyomta.

A második rész másfél órában

A partyt a Bit Bustres kezdte breakkel és house-zal, aztán klasszik-drum’n’bass-szel jött Wilkes, majd pedig jött a főattrakció, a spéci “random styles underground” a halom mc-vel és a Subculture Revoltion brigantival.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)