A fürge rókalábakon és az X-en túl – megvannak a Wolf Kati-nagykoncertnyertesek

// 2011-11-14

Ezen a héten Wolf Kati váltja Kiss Tibit az újságokban és a különböző tévécsatornákon. Az X-Faktor és az Eurovíziós Dalfesztivál után első budapesti lemezbemutató nagykoncertjét adja az énekesnő november 20-án, vasárnap a Ram Colosseumban. A koncertre öt párosjegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a poszt alján föltett kérdésünkre.

Wolf Kati

Wolf Kati már gyerekként népszerűvé vált a Vuk főcímdalával, de az akkori rajongók még gyakran keverték Ullmann Mónikával, a nyolcvanas évek még nagyobb gyereksztárjával. Ráadásul majd’ harminc évnek kellett eltelnie azóta, hogy Kati nagykoncertjével foglalkozzon a média.

Ehhez persze kellett a 2010-es X-Faktor sorozat, ahol legalábbis profizmusával kiemelkedett a mezőnyből. Talán az sem véletlen, hogy őt indította a 2011-es Euroviziós Dalfesztiválon a Magyar Televízió.

A vasárnapi koncert természetesen lemezbemutató is lesz, hiszen november 14-én végre megjelent Wolf Kati nagylemeze Vár a holnap címmel, rajta persze a Szerelem, miért múlsz eurovíziós slágerrel. Wolf Kati egyelőre nem kockáztat meg egy Aréna-koncertet, ehelyett a Kárpát utcai Ram Colosseum nézőterére várja rajongóit, vasárnap este 8-ra. A koncertre jegyek még kaphatók!

Nyerj jegyet!

A Koncertblog öt darab párosjegyet sorosolt ki Wolf Kati lemezbemutatójára, azok között, akik helyesen válaszoltak a következő kérdésre:

Hol tartotta 20 éves szülinapi koncertjét a Quimby? (A válaszhoz segítség itt.)

A válaszokat november 18-án, pénteken délelőtt 11 óráig várjuk a jatek@koncertblog.hu e-mail-címre. A nyertesek: Antal Márti, Jankovics Nikolett, Smuczer Anna, Vámossy Brigitta, Zoltán András. A nyerteseket mailben értesítettük, egyben közöltük velük a koncertre bejutás menetét.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)